kenny Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 (upraveno) opět po nějaké době přidávám foto nejakých úprav auto je už zprovozněné turbo je na svém místě a nechal jsem si přidat pár koníků, ted jich tam 135 :o :P Upraveno Červen 8, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Uz mas xenony na aute? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Uz mas xenony na aute? :P ještě ne :huh:ale zítra snad přijdou do xenonů svorkovnice :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 No ja cekam konektory uz pul roku :o :P ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 No ja cekam konektory uz pul roku :P ... tak proč si je kup ve Škodovce :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 No ja hci plug&play :P protoze tady nemuzu najit ten origo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Po kolika Km se Ti odporoučelo to turbo? Jaká byla příčina? Jinak budíky jsou super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
azriel Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 opět po nějaké době přidávám foto nejakých úprav auto je už zprovozněné turbo je na svém místě a nechal jsem si přidat pár koníků, ted jich tam 135 ;) hehe .... tak PD to nejni ... kdyby ses tuhle viděl,jak si se tvářil když si tam dal tu šestku a sešláp :P .... :D ... no sem zvědavej jak to pošviháš po dálnici v rakousech,ale držel bych se tě i s igelitem v turbu ... budu mít na střeše rakev,tak žádný jančení co ta manžeta,už to máš pokupě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Po kolika Km se Ti odporoučelo to turbo? Jaká byla příčina?Jinak budíky jsou super! díky turbo se podělalo po 199000 km ;) půl roku nefungovala regulace turba a civka co to ovládá, po vyčištění a rozhejbavání se zhruba po měsíci podělalo asi se to tak mělo stát akorát mě vadí že jsem ho měl venku dvakrát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 hehe .... tak PD to nejni ... kdyby ses tuhle viděl,jak si se tvářil když si tam dal tu šestku a sešláp :P .... :D ... no sem zvědavej jak to pošviháš po dálnici v rakousech,ale držel bych se tě i s igelitem v turbu ... budu mít na střeše rakev,tak žádný jančení co ta manžeta,už to máš pokupě? jasný dneska jsem jí tam dal a vše je zas ok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 (upraveno) přidávám pár fotek z cesty do Itálie ;) Auto šlapalo jako hodinky :) Upraveno Srpen 7, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Super spotřeba , tos to musel fakt lechtat! Když se chce, tak to jde. Já se někdy neudržím když mě někdo brzdí - dám tomu koně a pak je spotřeba někde jinde. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Super spotřeba :lool: , tos to musel fakt lechtat! Když se chce, tak to jde. Já se někdy neudržím když mě někdo brzdí - dám tomu koně a pak je spotřeba někde jinde. :D po Itálii jsem jel dokonce za 3,9 :D maximální rychlost tam byla 110 km/h celkovej průměr byl 4,6 je super :D jsem moc spokojenej, ja se taky obcas neudržím normálně jezdím tak 5,3l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 malé jubileum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Ty jo pěkný.To já jsem teda břídil.Minulej týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 (upraveno) Ty jo pěkný.To já jsem teda břídil.Minulej týden :( časem mě doženeš Upraveno Srpen 7, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
azriel Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 bodejť bys neměl tak malou spotřebu,když si jel ve vzduchovym pytly zamnou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 (upraveno) bodejť bys neměl tak malou spotřebu,když si jel ve vzduchovym pytly zamnou :D tomu moc nevěřím :) ale rotačka je rotačka za tohle ti Pédéčko jezdit nebude tobě to hlavně dělala ta rakev :) :) Upraveno Srpen 8, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 před týdnem jsem budoval najezd do garaže,starej vymlela voda a při zajíždění do garaže jsem dřel předním náraznikem o zem octávka odtahala pár větších kár kamení a hliny celkem asi 4 tuny :( na fotce je lehce přetížená kára ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 (upraveno) dnes odpoledne jsem málem přišel o svojí octavii,musela zasahovat policie s hasičákem :) k.o. sahary Upraveno Září 23, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 :) jakej kousek byla od tý sahary :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2010 (upraveno) :) jakej kousek byla od tý sahary :) vyhořel ventilátor na chladiči a asi to nebude jištěný pojistkou páč motor byl uplně rudej hulilo se z toho jako svin,ale proud do nej sel furt :D pomohlo až bleskové odpojení baterie :D Upraveno Září 24, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 kdyby měl někdo zájem prodávám alu kola Enzo Cup 7,5x16 et35 :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 aaaa jedna spionazni ... VALEO MANUFACTURY HUMPOLEC TOWN :D ... pekna okta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 (upraveno) ty jo diky... tvoje octa taky nevypadá špatně ale ještě jsem ji neviděl na živo... ani na parkovišti, neříkej že taky děláš ve Valeu? Upraveno Červenec 30, 2012 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 diky ..nene nedelam ..delam v Dolnim Meste ..to jsem zrovna jel predavat prirubky k turbu jednomu klukovi (MARTIN TOMSU jestli ti to neco rika) jinak auto se pohybuje Dolni Brezinka-Svetla n.S. a D.M a pak Ledec,Brod atd jak je potreba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 jo vim přesně o kterého blázna se jedná... kde jsi sehnal tu látku na ty výplně dveří? potřeboval bych ji taky ale tmavou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 po dlouhé době se mi podařilo sehnat něco nového, nové kryty na světla tak jsem světla ještě trošku vylepšil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2012 (upraveno) opět něco nového pořídíl jsem kompletni podvovek z octavie RS a lízátko z leonu Cupra... a proběhlo lehké lakovani ... Upraveno Září 20, 2012 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 škoda sraz Želiv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.