xpitris Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Zdravim, nedavno jsem si poridil VAG kabel (cinsky klon) a abych ho trochu vyzkousel, tak jsem zkusil i nejake to kodovani. Nastaveni Columbusu se mi zdalo trochu podivne, tak jsem si ho upravil z hodnoty 040700020000008100 na 040200020104008100. Kodovani probehlo v poradku, tak jsem pustil nejakou tu hudbu a vsechno OK. Dneska nasednu do auta, ze neco vyridim a ticho. Columbus funguje ale reproduktory jsou hluche. Rikam si OK, asi jsem nakodoval neco co jsem nemel, tak jsem vratil zpet puvodni kodovani, ale bohuzel to nepomohlo! Prikladam vyfocene puvodni kodovani. Jeste takovy postreh. Columbus se chova vicemene normalne, ale kdyz si chci prehrat nejakou hudbu z interniho disku, tak to nejde. Ani nevydava potvrzovaci signal. A dalsi vec. Zkousel jsem taky povolit servisni menu (hodnota 50 nastavena na 1) a i presto, ze se vsechno ulozilo v poradku, tak do servisniho menu se nedostanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 040600020101008100 nechápu proč si s tím hraješ když tomu nerozumíš... pak to takhle dopadá.. nakoduj, odpoj a zapoj baterku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xpitris Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Zadny uceny z nebe nespad, kazdopadne diky za radu. Trochu me prekvapilo, ze se nakodovane hodnoty neprojevi po odpojeni klicku ze zapalovani. Plati to tak pro vsechno kodovani, nebo je to jenom vysada Columbusu? Problem byl tusim v bytu 01 kde jsem nastavil Skoda Soundsystem (CAN DSP), coz zablokovalo komunikaci se Sound systemem. Muze mi nekdo vysvetlit proc je nutne nastavit Volkswagen Soundsystem (BAP DSP), resp. proc Skodovky pouzivaji BAP DSP a ne CAN DSP? A posledni otazka. Baterku nebylo nutne odpojovat, stacilo pockat pres noc. Predpokladam, ze Columbus jeste nejakou dobu po odpojeni klicku funguje. Nevi nekdo jak dlouho je nutne pockat, nez se vypne a tudiz se pri dalsim spusteni projevi zmena kodovani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 kodování se projeví po restartu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.