zdenaal Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 bránil jsem se zuby nehty, ale nakonec jsem si pořídil ten český zázrak...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Tak tu vítej pane..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Tak tu vítej pane..;) Díky pane...zatím bez úprav, ale i tak je krásná...co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Jo je v hezkým stavu, co jsi měl předtím?? že ses bránil B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Jasan že je pěkná i bez úprav jen ty chromové nesmysly bych dal do pryč..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Jasan že je pěkná i bez úprav jen ty chromové nesmysly bych dal do pryč..;) jj...už jsou dole, taky se mi nelíbili....:) Jo je v hezkým stavu, co jsi měl předtím?? že ses bránil B) Honda Prelude, Mitsubishi Galant /teď s tím jezdí syn/ a ještě máme Mazdu 323...čili samá rejže..:) ale nebyl s nimi nejmenší problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 no tak tedy tady vítej a přeju ti s oktou mnoho šťastně naježděných km bez poruch a nehod.... :D Jinak pěkná barva :D modrá je stejně nejlepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 No vidíš, já zas byl italofil, samej fiat, alfa, lancia, a stejně jsem nakonec skončil u slepice. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 zdar pane vítej tu jinak autí pekne a co se týká těch ostatních aut No ale že ti to trvalo než jsi si pořídil slepici :) :) ps :s tím chromem jsi udělal jen dobře ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Že by další Ústečák na srazy.. No ale že ti to trvalo než jsi si pořídil slepici :) :) Jakou slepici Chipe tady to je voňavka ...takže příště vo-ňa-vka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 no tak tedy tady vítej a přeju ti s oktou mnoho šťastně naježděných km bez poruch a nehod.... :D Jinak pěkná barva :D modrá je stejně nejlepší :D díky...asi nejhezčí originál barva od Škody..:) zdar pane vítej tu jinak autí pekne a co se týká těch ostatních aut No ale že ti to trvalo než jsi si pořídil slepici :) :) ps :s tím chromem jsi udělal jen dobře ! říká se "Japonec až na konec", ale.... kdo nezkusil, neví..:) No vidíš, já zas byl italofil, samej fiat, alfa, lancia, a stejně jsem nakonec skončil u slepice. :lool: Lancia Delta Integrale byla můj dětský sen..:) ale sny se mění..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 teda pokud další ústecak tak toe paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 teda pokud další ústecak tak toe paráda :) skoro...víc na sever :) ale srazit se můžem..:) rád se podívám na tvýho mazla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Pěkná octa :) vítej tu a hodně ujetých km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 No tak toe super plánujeme něco na příští středu mrkni na srazy ústecký kraj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 No tak toe super plánujeme něco na příští středu mrkni na srazy ústecký kraj :) asi jsem slepej, ale srazy UL jsem nenašel...:( nicméně příští středu /11.4./ jsem celý den v Praze, další středu už zase v práci..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Najdeš to v sekci Regiony..ten pán s černym autem tě ani nenavede..:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Najdeš to v sekci Regiony..ten pán s černym autem tě ani nenavede..:lool: jj díky...ve středu bych mohl dorazit až odpo, jsem od rána v Lexumu....:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Jasan odpolko bude v poho..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Jasan odpolko bude v poho..;) pak tedy dej vědět kde, jak a co..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 je omlouvám se chlape takže pro tebe speciálně příští středa 17.hod teplice u meka :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 je omlouvám se chlape takže pro tebe speciálně příští středa 17.hod teplice u meka :) ! díky chlape, budu se snažit dorazit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Veselé Velikonoce Všem...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Tobě též pane.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Tak to se ty Velikonoce zase povedly....dorazil jsem domů skoro střízlivý, hladový a pokousaný od vlčáka....čili super svátky...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 No tak vidíš chlape proto já jsem radši ve worku :D jo a nezapomeň na tu středu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 No tak vidíš chlape proto já jsem radši ve worku :D jo a nezapomeň na tu středu já si užívám volna až do příští středy, pak zas na čas do světa....jen doufám že to pozítří stihnu, bude to trošku hektiš....:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 No taky to budu mít trošku na hoňku chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 No taky to budu mít trošku na hoňku chlape povídal Ataner že to umíš hezky načipovat....denní přes mlhovky, světla po odemčení a zamčení atd....asi bych od tebe potom něco potřeboval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Světla ti nakóduje ale chipovat by se také mohl naučit zmetek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.