Přejít na obsah

Kokta alá RS LOOK

Doporučené příspěvky

RudisTDic: Díky, díky bál jsem se toho, že to bude málo, ale po vejkendu na cestách s plným kufrem a 5 lidmi v autě jsem zjistil, že je to úplně dostačující.... :palec:

Ataner & Konny: Jsem velice rád, že se Vám líbí má kombinace barev měl jsem z toho celkem strach, ale všechno dobře dopadlo... :)

Dodo36: zdar no nechal jsem seriové tlumiče a mám to teprve 3 dny a do Prahy jsem ještě nejel. Zatím super..je to sice trošku tvrdší, ale s tím jsem počítal jsem moc spokojen asi ani lízátko z Cupry dávat nebudu jelikož auto denně využívám a nerad bych jezdil s orvaným lízátkem.....

toto foto mluví za vše.... post-17638-0-00828300-1341172740_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Lumen1.8 & surfman tak to by bylo super :-) mě by se to hodilo v ut nebo ve středu...ve čt musím do práce a v pátek nemám vůbec čas....

Martin_TDi: no díky moc za pochvalu, jen musím doladit nějaké kosmetické vady co nejsou na fotkách vidět a bude to super :-) a jak je to přísloví když se o auto staráš tak se ono pak postará o Tebe :palec:

Odkaz ke komentáři

Meverick: no díky za pochvalu..O tý masce jsem už taky přemýšlel, ale nějak se mi do toho nechce nerad bych to s tou bílou přehnal..Viděl jsem takhle podobně udělanou koktu a ta měla bílé lízatko z cupry a podle mě to vypadalo děsně...

Surfman: no už jsem to plánoval dlouho ale nebyl na to nějak čas :-)

Lumen: díky kámo no mě nepřijde, že ho máš nějak dole ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...