Přejít na obsah

Hybliho kokta :)

Doporučené příspěvky

Zdravím ;) Koukám, že mame mnoho společnýho. Docela závidim RS volant. Přeju hodně štastnejch km a mnoho uspěchů při klonování. :palec:

Ahoj, chtěl bych Vám představit moje dá se říct první auto. 1.6 55kw, rv.07/1999, komplet v elektrice, RS volant, loketka + face interiér.

Plány zatím v nedohlednu, jelikož v květnu maturuju a nevím jak to bude dál :). Ale rozhodně bych chtěl face světla, jak přední tak zadní. Nějaký pěkný 16tky, nejlíp z RSa a možná trošku snížit. V pátek dostala oktávenka nové rozvody, vodní pumpu a kotouče na předek.

Nějaký mouchy co budu muset dát do kupy: Prasklej přední nárazník (na fotce to jde vidět), nefunkční servomotorky zámků (kdyby jste někdo měl do červeného podsvícení, prý to musí sedět, tak je rád koupím) a pískání od předního kola u řidiče při brždění.

Budu rád za Vaše ohlasy a rady. Díky Hybli ;)

post-20150-0-86107700-1336733607_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, děkuji za pochvalu, to vždy potěší ale jak říkám je přede mnou ještě mnoho práce.

Z exteriéru maximálně světla, facelift look vypadá dobře, ale mě osobně nevadí ani předface a navíc jich tu ani tolik bez face looku neni, takže tak ;) Jo a hlavní důvod jsou peníze, jsem student, takže nemám nějak moc peněz na to abych do toho rval 10 tisíc měsíčne :(

Odkaz ke komentáři

Ahoj,vítám tě mezi námi. Můžu tě uklidnit, nejsem student, ale taky nemám 10 tis. kč měsíčně na cpaní do auta. Jestli to nebude tím, že mám ženu a dvě děti :lol:

Jinak octa vypadá zachovale. Taky jsem začínal na téhle motorizaci a vím, že pokud dostane pravidelný servis, je maximálně spolehlivá. Takže vychytat mušky a hurá jezdit :palec:

Odkaz ke komentáři

Děkuji, se snad začnu červenat jak je tu každej milej :D

Neboj bydlim s přítelkyní a ta taky něco stojí :lol:

Mamka měla oktu 7 let, za tu dobu bez poruch, táta se o auto staral, takže je to OK.

Já jsem teď dělal rozvody (komplet bosh) i s prací za 4500,- + ty kotouče a samozřejmě se měnily i čepy. V bližší budoucnosti půjde na výměnu spojka.

Co mě teď nejvíc trápí jsou ty nezamykající se zámky u řidiče a za řidičem, to je otrava když to nejede na alarm+centrál, ale pokaždý musim otevřít zadní dveře a zamáčknou :wallbash:

Kdyby jste někdo měl nějakou radu, sem s ní prosím :) to se týká i toho pískání při brždění (jen aby nedošlo k omylu, deskama to neni...)

I mě překvapuje že se zde píše že octy s tímhle motorem jsou líný, mě se zdá že když na to šlápnu, tak to zas tak hrozný neni, ikdyž je pravda že sem v moc autech neseděl, ale oproti např (audi TT, A3 1.9 TDI..) to zas takovej slimák neni..

Odkaz ke komentáři

Vítám tě mezi náma, octule vypadá moc dobře, určitě o ni bylo dobře pečováno a pokud se o ni budeš dobře starat, tak ti bude sloužit bez poruch. Jinak ti přeju hodně stěští s dalšíma úpravama (nynější úpravy jsou moc pěkný) a taky ti přeju, ať ti dělá samou radost a slouží mnoho km bez poruch ;)

Odkaz ke komentáři

Uvidím časem, rozhodně nějak nic neplánuju, ale třeba narazím na dobrý ceny. Třeba v létě, teď na to stejně neni moc času, matura volá. Chci se zeptat, když tam šoupnu ty 16tky, zvedne se spotřeba?

PS: Díky chlapi, jsem tu den a už se tu cítím jako doma :pivo:

Odkaz ke komentáři

Já měl na svojí 55 kW taky 17´´ kola a jediný co jsem poznal, že ztuhlo řízení a malinko se zhoršila dynamika při akceleraci, ale vyšší spotřebu jsem nezaznamenal. Jinak rozvody by se měly i s prací vejít do 2 tis. Kč.

Upraveno uživatelem surfman
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak včéra proběhla výměna zadního dílu výfuku, šlo to pěkně na pytel když auto nebylo ve vzduchu :D

dnes bych chtěl obrousit a natřít bubny a brzdiče. nejlíp na škodováckou zelenou. koupil sem olej a filtry, ten vyměním v neděli. večer snad dodám nějaký fotky.

jinak včéra jsem se vrátil z jizerek. cesta tam cca 150km za 7 l/100km a nazpátek už to bylo lepší 6,1 l/100km.

Průměrná rychlost 60km/h. Na tý dvouproudovce před libercem sem to protáhl i na těch 120-130.

A mám dotaz. Jedu např na trojku 1500 otáček, přidám prudce plyn až na podlahu a auto si jakoby škytne a až pak se začne pořádně rozjíždět, co to je? špinavá klapka?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...