DanTe Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Jaký Polský ty vemeno? To jsou Německý kvalitní tlumiče, co se dávají na mnohem dražší auta v serii, fakt si radši něco nejdřív nastuduj, než budeš plácat takový hovadiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Jaký Polský ty vemeno? To jsou Německý kvalitní tlumiče, co se dávají na mnohem dražší auta v serii, fakt si radši něco nejdřív nastuduj, než budeš plácat takový hovadiny To vemeno si vyprošuji ,ale myslím že jsem mněl už dost tlumičů a postavených podvozků a nějaký mne i překvapily ,ale za 3500kč komplet tlumiče na oki sorry to smrdí. A to mám na díly 45% slevy . A na školení jsme dostaly echo že díly z aukra je polsko nebo repliky china ( made in PRC produkt republik china) Tak si dojdi koupit tlumiče něka kde tomu rozumí . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Pokud je má z aukra, tak je to klidně možný, ale rozhodně nemůžeš říct o značce Bilstein že to jsou Poláci Já jsem za 8,5 tisíce koupil na zadek Bilstein B8 od normálního prodejce a jsou Německý i stránky výrobce jsou Německý, takže těžko to budou Poláci :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Mám je taky německý ze shopu http://www.autorozvody.cz/ Jinak cena za Bilstein B4 je normální. Jelda má jeden za 950kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 a co čekáš za kvalitu za 3 tisíce to je něco jako monroe sorry nemám tolik peněz abych kupoval levné věci . Michale, taky mě stály komplet tlumítka 4000 - přesně tyhle Bilstein B4.. Záleží dost kde nakupuješ, já jedině cc-autodily A Bilstein je kvalitní značka, ale to bys měl vědět :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Co vím já, tak Bilstein je dobrá a kvalitní značka :)...Já to myslel takž, že by jsi mohl mít štelovák :)....Já ho mám rok a jsem spokojený, ikdyž už je to tvrdší víc než dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Ja stelovak prave nevyuziju. Ne na tomhle aute, to pak nekdy az poridim neco lepsiho. Jinak nerikam ze TAcko je nekvalitni, to urcite ne. Tady v usti na tom jezdi kazdej slozenej g3 a vsichni sou spokojeny. Ale precejen bilstein tlumice uz to auto asi prezijou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Tak něco novýho, vyměněny tlumiče a nějaký blbůstky jako SPZ bez rámečků atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Tak je dobrej přístup !!! Majitel at sleduje a Hanz at maká !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 No co, musíš si to umět zařídit, žejo :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Ty kola tomu autí fakt moc slušej , jsi už dával i ty slibované pružiny ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Jojo podvozek tam uz je. Jinak diky, tata me ukecaval do spideru ale vzal sem tyhle RH a dle me to taky vypada lip. Spidery ma hodne aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Ty bláho fotka kde makám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Tak já jen že pořád žijeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 RHáčka super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Paráda, to vypadá, že si to i na tom podvozku ještě sedlo vid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Trošičku jo, ale vepředu by to ještě 2cm chtělo. Jinak děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 udělej fotku z boku , zají mně ty kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Nejdřív musím ty vepředu vyleštit. Coyote čistič disků mi je pěkně doje*al. Eli: Jestli chceš můžeme si kola vyměnit :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Dneska přijdu k autu a tmavě zelená metalíza hezky "vrytá" do zadních dveří u spolujezdce. Po větším prozkoumání i menší důlek. Střílet to fakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Z toho si nic nedělej, přesně tohle znám. Chce to prostě garáž, jinak je to v háji a lidi se nechovají k ničemu uctivě a nedávají pozor na majetek druhých 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Tak dnes výměna brzd. desek ATE. Jinak před zimou ještě výměna ložisek na předku a výměna pístních kroužků - papkáme olej. Když tak vidím ty Vaše nové celolaky, je mi úplně líto že mám pod kapotou 1.6ku. Jinak bych o laku hned uvažoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Září 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2014 Tak Okta prodána, už slouží jinde :-). Další auto už oktávka nebude, ale škodovce věrnej zůstanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Prozraď co bude jako nástupce Octy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 vypadá moc pěkně s jakým motor ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 ou je nakupní taška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 ale pěkná nákupní taška ale nechtěl bych s tím jet třeba k moři ve 4 lidech s batohama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Vypadá moc pěkně, ať dobře souží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.