Hybli Odesláno Září 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Kubarum: Díky, je to 1,2 tsičko. ^_^ Jezdim ve 2 a k moři beru jen oblečení, takže to mi problém nedělá. dreamless: Nákupní tašku si představuju jinak Martin_TDi: Děkuji, snad (klep, klep) bude sloužit dobře, naštěstí to je v záruce, takže to trošku přidá na klidu, ale i tak, kdo by o ty problémy stál, že? Bydlim na sídlišti, naštěstí auto parkuju mimo na hlídanym parkovišti 24/7, ale musím si sehnat garáž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Pěkná barevná kombinace, do města je fabka asi ideál. Ať vydrží co nejdéle jako nová. btw příčníky se na tohle dají montovat nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Září 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2014 desos: Děkuji, jak říkáš, nejdříve sem plánoval větší auto a naftu, ale pak jsem si to vše propočítal atp a je z toho tenhle výsledek. Sou tam příplatkový věci, ale to asi každej pozná. S těma příčníkama si nejsem jistej, ale myslim že se dodělat dají. Tady ještě foto prdelky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 vypadá moc pěkně,jen bych časem dal jinačí kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Září 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2014 100 lidí 100 chutí, zatim mi to tak stačí, po dobu záruky se stejně na nějaký extra proměny nechystám. Užívám si smrádek novoty a chci jen tankovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 a na kolik vyjde taková sranda,pokud to není tajný ? :D kdyby jsem časel přemýšlel o něčem novějším kdyžtak mi napiš do zprávy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.