Přejít na obsah

Hybliho kokta :)

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak mám v plánu trošku hodit oktávenku do gala...

Nějaký typ na 17" kola? Přední zadní face světla a i ty nárazníky(ikdyž nárazník možná jen zadní, nevím proč ale ten přední se mi líbí) bych chtěl přes léto udělat. A samozřejmě výměna všechn drnčících dílů okolo motoru atp.

Chci se zeptat, když jedu např 150km/h tak u spolujezdce dole u okna to začne strašně hučet. Čim by to mohlo být?

A další problém jsou ty zámky. Když zamknu auto alarmem(centrál) tak musím zacvaknout zámky u řidiče a za řidičem. Dá se to opravit, nebo se musí koupit zámek?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Pěkně zachovalá krasavice a stříbrná se dá dobře kombinovat ;) Přeju ať se ti daří dílo. Jinak jak dopadla matura? Já taky maturoval letos a mám to úspěšně z krku ;) No a ten zámek mi to dělá taky. Mám centrál jenom. Ale prostě dveře od řidiče odemknu zlášt a pak musim tlačítkem odemknout ostatní dveře. Když otevřu z kufru tak se to otevře celý kromě řidiče a někdy se některý dveře nezamknou nebo otevřou po chvíli. Pokud zjistíš čim to je dej mi vědět ;) Pokud to nezjistim dřív já ;) Jo a ty kola podle mě budou pěkný na octuli. :) Jinak někdy dáme spicha ;)

Odkaz ke komentáři

Nechci byt za rejpala zase, ale tak napisu svuj nazor.

Tech Octavek jsou mraky a forum funguje uz docela dlouho (za coz diky par lidem). Ostatni jsou tim padem uz dost nasyceni Octavek na 17, at uz jsou jakkoli hezky. Vymysli neco originalniho, pak ti budou lidi do tematu prispivat. Lidi zajimaji kontrasty, ruzny extremy, neokoukany veci... Ono co k tem autum taky porad psat. Chodim ted na jiny forum ohledne jinych aut a tam se vystavuji fotky jen tech nejhezcich a nejzajimavejsich kousku.

Odkaz ke komentáři

Houmiku chápu že to není nějaká mrda žehlička na 19kách po celolaku s 200 koňma pod kapotou. Ale tohle je přece Octavia club a né nějaký tuning fórum . Jsem středoškolák, nemám stálej příjem peněz a tak dělám co se dá, postupem času. Myslel jsem že je to o tom ukazovat si naše auta, povídat si o tom co máme společnýho - oktávky.

Odkaz ke komentáři

A hele, ze by se nasel nekdo, kdo zacina chapat moje prispevky? :lol:

Hybli: Ja to nepisu jako narazku na tebe, snazil jsem se jen vysvetlit, proc tu moc lidi neprispiva. Ale vseho se jednou "prejis" a neustaly nadseni opadne. Jinak samozrejme drzim palce, abys auto udrzoval v co nejlepsi stavu po technicky strance. :palec:

Odkaz ke komentáři

Deko: Jasny, jsou to jen kola, ale tak aspon dalsi krok v tom dostat se do tech sto oktavek, ktery rozeznas, nez jezdit na origo 15 a mit auto stejny jako dalsich 20 tisic oktavek co tu jezdi, takhle sem to myslel. A k tomu ze sem napsal ze nikdo nereaguje, sem proste zoufalej ze se nikomu moje auto nelibi :DD

Houmik: Samozrejme technicky stav je na prvnim miste :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...