Přejít na obsah

oprava sedadla s airbagem

Doporučené příspěvky

Ahoj jen vás chci upozornit na oravu potahu sedáku ,kde praskl airbagový šev nebo po vystřeleném , (pracuju jako ser.technik šicích strojů v automobil. průmyslu ,a sešití tohoto místa se řeší na miliónovém automatu který velmi hlídá několik zásadních hodnot , airbagovou nit (nejzásadnější věc , tenká předepsaná nit ) počet stehů v úseku který má prasknout po vystřelení ,napětí nití atd. 15 let se to archivuje kdyby to střelilo jinama . Protože mě volal jeden zákazník na můj eshop www.elektro-sicistroje.cz že by potřeboval stroj na zašití sedáku po střeleném airbagu že mu to šije čalouník na bmv které dováží do cz i takové auta tu jezdí .

Bacha i na potahy když máte sedáky z airbagem musí být i potah na airbag jinak vám to může prostřelit záda .

Dělám 18 let šicí stroje ale neměl jsem o tomto ani tucha , tak to berte jenom jako upozornění aď nejezdíte autě kde jste si pomohli k zmrzačení . pokut to už někdo zvás potřebuje zašít asi bych byl schopen sehnat pár metrů té nitě ta je totiž nejzásadnější (ale zašijte si to sami stejnou délkou stehu a oprava na vaše riziko ) všechny zdraví milan

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...