Oldau Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 Nazdrar chlapi, v servise me menili kompresor a vymenik klimatizace, z casovych duvodu to nedotahl do konce a hlasilo mu chybu tlakoveho cidla. A byl problem, ze se furt tocili oba ventilatory. Cidlo jsem si vymenil sam, protoze me kvalita servisu a hlavne pristup nepresvedcila. Bohuzel ventilatory se toci furt dal. Vypnou se az po deseti minutach co vytahnu klicek.... Dokaze mi nekdo poradit? Mam Octavii rok 2000 s klimatronikem. Diky Olda Chyby klimatronik zadne nehlasi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oldau Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Vyzkouselo se vsechno, cidlo na chladici, na motoru a nakonec to byl "jen drat". Hledali to pul dne v servisu :-(. Nazdrar chlapi, v servise me menili kompresor a vymenik klimatizace, z casovych duvodu to nedotahl do konce a hlasilo mu chybu tlakoveho cidla. A byl problem, ze se furt tocili oba ventilatory. Cidlo jsem si vymenil sam, protoze me kvalita servisu a hlavne pristup nepresvedcila. Bohuzel ventilatory se toci furt dal. Vypnou se az po deseti minutach co vytahnu klicek.... Dokaze mi nekdo poradit? Mam Octavii rok 2000 s klimatronikem. Diky Olda Chyby klimatronik zadne nehlasi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.