Guest fajfka Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Koupil jsem škoda octavia combi II rok výroby 2008 duben. Má přední a zadní parkovací senzory. Jde na nivigaci columbus která je namontována ve vozidle sledovat gryficky vzdálenost na parkovacích senzorech. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 ano jde, nutná výměna RJ parkovacích senzorů a upravit zapojení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest fajfka Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 ano jde, nutná výměna RJ parkovacích senzorů a upravit zapojení.. [/quot Je nějaký odkaz nebo firma která to dělá, nevíš za kolik. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 pokud jsi z Prahy tak v Kobylisch je klubovej servis a vybornej elektrikar Rolbar - www.cardiagnostik.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bosho200 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Dobrý deň, možno otravujem alebo začínam tému ktorú ste tu už možno rozobrali, ale som na fore nový a nenašiel som presne tie informácie čo potrebujem. Mám octaviu II rv. 2008 a columbus mi nefunguje ako má. Nereaguje mi na multifunkční volant, neukazuje cúvacie senzory.. Columbus bol pravdepodobne menený (krádež) lebo to mám aj v servisnom zázname a neviem či bol columbus pôvodne alebo tam bola iná navigáci(Nexus) chcel by som vedieť čo všetko by som mal spraviť pre to aby mi išiel multifunkční volant a senzory na Columbe a ako má byť správne zapojený columbus. aké káble?? :/ Vopred vďaka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 správný fw v columbusu pro mf volant a RJ parkovacích senzorů z facelifta+kodování+úprava zapojení kabeláže... pokud máš 2008 tak tam nikdy columbus z výroby parkovací senzory neukazoval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Milhausek, já si myslím že mohl, poslední předface mají colubusy, navíc mají i 30bit jednotky. Ale pokud nefunguje jak má, tak to Milhausek napsal správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Nemohl, protože předFL OII měli jinou jednotku PDC a na té záleží, jinak zbytek auta to samo podporoval - gateway, RNS510 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Milhausek, já si myslím že mohl, poslední předface mají colubusy, navíc mají i 30bit jednotky. Ale pokud nefunguje jak má, tak to Milhausek napsal správně. BSG jednotka nemá s parkovákama nic společného! platí to co jsem řekl!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bosho200 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 správný fw v columbusu pro mf volant a RJ parkovacích senzorů z facelifta+kodování+úprava zapojení kabeláže... pokud máš 2008 tak tam nikdy columbus z výroby parkovací senzory neukazoval.. ďakujem, a vedel by si mi ešte poradiť ktorý fw by som tam mal dať? aby mi to nerobilo neplechu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 záleží na hardwaru navigace, klidně i 41xx a vyšší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bosho200 Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 záleží na hardwaru navigace, klidně i 41xx a vyšší myslíš že by bol dobrý 4020 ? a čo k tomu potrebujem? číslo columusu alebo? som samouk prepáč :/ navigácia je 3T0 035 680 A HW: H42 SW: 2724 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bosho200 Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 tak som tam nakoniec dal 3974 jediná badateľná zmena je odblokovanie dvd za jazdy a v menu info.. volant stále nič..skúsim ešte nakodovať alebo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.