Guest Jan Nouza Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Ahoj všem. Při jízdě se mi rozsvítila kontrolka elektroniky motoru -emise. Auto jede normálně, žádnou změnu jsem nezpozoroval. Co to může být? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 to muze byt cokoliv jakekoliv cidlo atd.. chce to diagnostiku bez ni nema cenu hadat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Nejčastěji Lamba sondy... ale jak je napsáno, bez diagnostiky je to věštění z koule... (pokud máš najeto přes 200 tis km. [nemyslím co je na tachu ale opravdu najeto - bez ohledu na stočené km] a nemáš měněné lambdy tak jsou to na 80% ony...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kenet Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Zdravim všem Mám takový problem auto 1,6 75 KW BFQ rozsvítila se kontrolka emisi auto sice jede normálně ale teplotu motoru dosahnu až tak po 15 km na 90 stupnu a když jedu z kopce tak pomalu teplota pada dolu je tam nový čidlo teploty i termostat a na vagu to ukazuje lambdu před katem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kenet Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 tak to byla ta první lambda sonda kontrolka sice už nesvítí zato habruje teplota, čidlo i termostat je vyměněné chybu to žádnou nehlásí ale teplota začne stoupat až po 20.km a víc když se dostane k 70 stupňum spustí větráky na chladiči z kopce teplota postupně padá k nule když vypnu motor větráky též vypnou na chladiči je taky ňáký čidlo tak jsem ho odpojil a nastartoval a chybu to nezahlásilo nevím jestli to tak má být nebo je špatný.Motor prostě nejde ohřát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.