kahsa Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Zdravím, potřebuji poradit. :-) Měl jsem asi 30hodin odpojenou baterku(měnil jsem posilovač brz) a po smontování jsem to jel projet a občas při rozjezdu při 1250otáčkách to přestne táhnout, ale jakmile pustim pedál plynu a hned zaberu tak to zas jede. Nevíte co stím je? Občas se to stane i když jedu z kopce (bez plynu). Myslel jsem si ře se resetovala řj. a že se to ppár km spravý, ale mám najeto asi 170km a furt stejný, možná to padá častěji. prosím poradte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Ono to při těhle otáčkách moc netáhne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 1200 otacek, to je volnobeh, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kahsa Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 :-)) jo to je sice pravda, (volnoběh 900-950 ale to je jedno) myslím v te hranici 1250ot. to přestane akcelerovat. a dneska to už dělalo i 2tis. Jinak co se týče tubra tak někdy zabírá pěkně a někdy až na 3tis. včera i dnes jsme prolejzal fora a zatím muj usudek je že tmůže bejt zanešený turbo. Je fakt že jezdím z 80% Prahu a tam to moc nevytáčím. běžně 2- 2,5tisíc, a to je asi málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Diagnostika, nacist hodnoty a nechat nekym prekontrolovat. Nic jineho se neda poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Jojo nalogovat a pak někomu ukázat.Mohla by to být aji váha vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kahsa Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Kabel už mám i wag, ale furt to nemohu zprovoznit. Zítra se do toho dám. Jinak jsem si ještě vzpoměl že se občas stava že pomalu padají otačky zhruba od 1200 dolu se to jako seká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 mozna .. vaha vzduchu ,EGR , turbo alebo hadicky k turbu a tlakove hadice. Ale ako pisu tak diagnostika je prvy krok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.