Gracho Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 neviem prečo,ale pri otváraní vlákna som mal pocit,že bude biela :D čierna strecha vyzerá fakt dobre(ja som dostal zákaz dať čiernu strechu,lebo to auto s ňou vyzerá vraj moc športovo ) ,ale ešte by to chcelo čierne B stĺpiky...tak nech Ti to dobre jazdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 No konečně... Přiznám se, že já jsem ten největší naléhač ale vše bylo v souladu se zájmem vytvořit i tady na foru větší ústecký zástup ;) Jinak auto snad ani komentovat nemusím - takže jen dodám jen tak dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Auto je nám známé..takže palec a jen tak dál..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 jaj bila, no hezky to ma potencial. Ja ti zavidim, ze jsi na zacatku a muzes pekne planovat a uskutecnovat upravy. At te to bavi a uzij si to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 přesně tak :) auto známé a pěkné :) už aby jsi měl kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Auto pekny a barva super!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 No konečně chlape ale že ti to trvalo střecha gut fólie taky ještě kola trošku dolů a bude to super hlavně 17 jasný Ne nic menšího ps: jinak autí je v pohodě pane :) :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
muertos Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Ahoj, díky:) musim zaklepat, auto ted šlape jak hodinky tak snad to tak zustane co nejdýl:) PS: Kola budou:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 určitě po tech. Stránce už je ok jsem zvědavěj na ty kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Jen ty kola nooooo ... hold budeš muset šetřit a šetřit a šetřit ;) Fak kdybys měl ty kola, tak je to skoro hotový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.