ghostrider Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Ahoj vsem, :D nejakou dobu tu pozoruji a slidim, tak jsem se rozhodl pridat mezi Vas... Koupenim tohoto "supliku" jsem si sliboval nizke naklady na dopravu a hlavne cena porizeni byla velice prijemna ... Vozidlo vlastim nejaky ten mesic, ;) , ale docela jsem byl prekvapen, ze po vlastneni x vozidel znacky AUDI me toho stale "bavi" Jedna se o normalni Octavii 1.9TDi 81kW 2002 ASV. Postnu sem nejake fotky, at tu nejsem jedinej ostuda co nema fotky , lec jsou datumove stare... Provedene opravy + upravy k dnesnimu dni: Novy starter Nove rozvody INA Nova volnobzka na altik + remen INA Nove zhavky BOSCH Novy termostat OEM Nove cislo teploty chaldici kapaliny OEM Nove drzaky motoru L + P + spodni FEBI Nova spojka (jednohmota) + lamela preoblozena organikou + pritlacak a lozisko SACHS Nove poloosy OEM Nove kotouce + desky BREMBO (predek + zadek) Nove ramena LEMFORDER Nove cepy rizeni LEMFORDER Nove gumy stabilizatoru LEMFORDER Nove kulaky LEMFORDER Nove tycky stabilizatoru LEMFORDER Nove tlumice BILSTEIN (predek + zadek) Nove pruziny MONROE (predek + zadek) Nove ulozeni tlumicu, loziska, prachovky atp. OEM Nove ventilatory KLIMA + VZDUCH OEM Nove kompletni rizeni OEM Nove servocerpadlo OEM Nova baterie BOSCH 74A Dodelana NAVI MFD DX Dodelany CD Changer do kufru Dodelane OEM xenony (probiha upgrade na bixenony) EGR Power Pipe Kit Zadní stěrač z Golfa V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Ahoj, máš to moc pěkné to autíčko, snad dlouho bude fungovat a dělat ti radost:) měj se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 No konečně jsi ju sem přidal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Dekuju za pochvaly, ikdyz je to normalni okta :) ... Momentalne stavkujeme, rizeni KO + servocerpadlo KO ... dneska ale objednano u jELDY jak rizeni, tak cerpadlo, snad uz budeme brzo litat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Pěkná octule a bylo na ni už uděláno hodně práce, tak snad ti to brzy vrátí dlouhodobým bezporuchovým provozem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.