Džuso Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Zdravím, mám Octaviu II Facelift rok 2010, chcel by som sa opýtať ohladom funkcii rádia swing. Nemám multifunkčný voolant čiže cez maxidot nemôžem nahrať telefonny zoznam. Nedá sa to nejak inač ovladať ? A posledná otázka, či sa cez BT-audio dá počúvať hudba s mobilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Jak to myslis "nahrať telefonny zoznam" ?? Po pripojeni a sparovani telefonu s BT jednotkou se nacte seznam automaticky. Pokud ti jde o ovladani telefonu, tak to jde samozremejme i bez multivolantu. Stisknes horni kolebkovy spinac na prave pacce a pridrzis nez naskoci menu. Pak uz jen najedes mackanim kolebkoveho spinace na polozku "Telefon" a potvrdis spodnim tlacitkem na pacce. Objevi se ti menu telefonu s ruznymi funkcemi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Džuso Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Jak to myslis "nahrať telefonny zoznam" ?? Po pripojeni a sparovani telefonu s BT jednotkou se nacte seznam automaticky. Pokud ti jde o ovladani telefonu, tak to jde samozremejme i bez multivolantu. Stisknes horni kolebkovy spinac na prave pacce a pridrzis nez naskoci menu. Pak uz jen najedes mackanim kolebkoveho spinace na polozku "Telefon" a potvrdis spodnim tlacitkem na pacce. Objevi se ti menu telefonu s ruznymi funkcemi. Díky, už mi to funguje :)..a náhodou hudba cez BT s telefonu nefunguje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 BT Audio Streaming by mal fungovať, záleží ale od telefónu, či to vie. Pri spárovaní HF s telefónom treba povoliť aj funkciu BT Audia a potom už len stačí na telefóne pustiť skladbu a prepnúť rádio na BT Audio. Nie som si ale istý, či to rádio Swing vie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 swing to umí, záleží ovšem na jednotce BT! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Džuso Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 BT Audio Streaming by mal fungovať, záleží ale od telefónu, či to vie. Pri spárovaní HF s telefónom treba povoliť aj funkciu BT Audia a potom už len stačí na telefóne pustiť skladbu a prepnúť rádio na BT Audio. Nie som si ale istý, či to rádio Swing vie... Skúšal som to aj povolil BT-audio, ale nejde to. Mam Nokiu 5800 XpressMusic. Skúsim to s ineho telefonu :) dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.