Přejít na obsah

SWING+ BT-Audio

Doporučené příspěvky

Jak to myslis "nahrať telefonny zoznam" ?? Po pripojeni a sparovani telefonu s BT jednotkou se nacte seznam automaticky. Pokud ti jde o ovladani telefonu, tak to jde samozremejme i bez multivolantu. Stisknes horni kolebkovy spinac na prave pacce a pridrzis nez naskoci menu. Pak uz jen najedes mackanim kolebkoveho spinace na polozku "Telefon" a potvrdis spodnim tlacitkem na pacce. Objevi se ti menu telefonu s ruznymi funkcemi.

Odkaz ke komentáři

Jak to myslis "nahrať telefonny zoznam" ?? Po pripojeni a sparovani telefonu s BT jednotkou se nacte seznam automaticky. Pokud ti jde o ovladani telefonu, tak to jde samozremejme i bez multivolantu. Stisknes horni kolebkovy spinac na prave pacce a pridrzis nez naskoci menu. Pak uz jen najedes mackanim kolebkoveho spinace na polozku "Telefon" a potvrdis spodnim tlacitkem na pacce. Objevi se ti menu telefonu s ruznymi funkcemi.

Díky, už mi to funguje :)..a náhodou hudba cez BT s telefonu nefunguje ?

Odkaz ke komentáři

BT Audio Streaming by mal fungovať, záleží ale od telefónu, či to vie. Pri spárovaní HF s telefónom treba povoliť aj funkciu BT Audia a potom už len stačí na telefóne pustiť skladbu a prepnúť rádio na BT Audio. Nie som si ale istý, či to rádio Swing vie...

Skúšal som to aj povolil BT-audio, ale nejde to. Mam Nokiu 5800 XpressMusic. Skúsim to s ineho telefonu :) dik :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...