vevca Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 To je peckovní to zrcátko, připojoval jsi něco navíc??? Nebo jsi jen vyměnil kus za kus z GV? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 To je peckovní to zrcátko, připojoval jsi něco navíc??? Nebo jsi jen vyměnil kus za kus z GV? Jen vyměnil kus za kus ty diody jsou mazec :) Akorát nemám ty černé plasty, tak musím ještě nalakovat ty své bílé na černou matt. a bude to ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 (upraveno) Tak dnes nalakovány ty plasty kolem zrcátka :) Upraveno Srpen 5, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 To je perfektni!! :palec: Zrcatko perfektnii!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 To je perfektni!! :palec: Zrcatko perfektnii!!! :palec: Díky, fakt z něj mám radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 To verim!!!Vypada to fakt krasne!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Tak dnes udělaný dekor Piano Black :) a všechny madla do černé matné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 No vidis jak to je nadherny!!Jak jsi to nakonec udelal..lakoval jsi a listy jsi menil nebo foliie nebo lak?? :palec: Mooc pekny!!Tak at slouzi..manzelka rika ze je to luxusni!!Jak v luxusnim aute!! Jo jinac..ten vypinac vystraznych svetel cerny prosssiiiiiiiiiiiim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 No vidis jak to je nadherny!!Jak jsi to nakonec udelal..lakoval jsi a listy jsi menil nebo foliie nebo lak?? :palec: Mooc pekny!!Tak at slouzi..manzelka rika ze je to luxusni!!Jak v luxusnim aute!! Jo jinac..ten vypinac vystraznych svetel cerny prosssiiiiiiiiiiiim :D Jj, je to mazec :) je to folie, všude. Ale vůbec to není poznat :) Na ten vypínač už čekám, dokonce ho mám i zaplacený a pořád nic :( Ještě budu měnit ten vypínač světel, řadičku a ručku. Jo a vlastně ještě řeším volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 tak to je parada..mas pravdu..ta foliie nejde poznat..vypada to luxusne a navic levnejsi nez zhanet primo vlaku!! Volant face??multi??perforovany?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 No tak já ty díly v laku sehnal, ale byl to opravdu ranec, tak jsem to radši vyřešil takhle :) a ten volant bude opravdu face, mf, perf. a 3ramínko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Máš to hezké čéče, taky si se s tím hezky vymazlil coo. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Díky moc :) jo, to samé jako ty :D ale co to stálo nervů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Je to supr, ale nějak mi bijou do toho pedály, no a hlavně ty tapece, to má být kžené, když už máš LaK nebo individual sedačky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Tak pedály asi nějak nevyřeším :D bez nich to určitě nechci. A ty tapece v kůži taky nechci, mohl jsem je mít několikrát a opravdu se mi nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 tak to je parada.. a jak to na tom drzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 tak to je parada.. a jak to na tom drzi? úplně super, nikde se to neodlepuje, není to opravdu vůbec poznat, žádná hrana nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Takze jsem se z volantem strefil :D ten volant je pecka..takovej masivnejsi nez predFl uvidis sam!! urcite ty listy nahrival horkovzduskou tu folii na ta hrany ze??Melo by to drzet dlouho..hlavne at nato moc nepri..poak se to trosku odlepuje!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Předtím jsem tam měl ten karbon a ani to z toho nešlo dolu...takže se nebojím toho, že by to nedrželo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 a co to máš za folii? výrobce? odkaz na www? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 a co to máš za folii? výrobce? odkaz na www? ;) jo tak to ti neporadím, dělal to kámoš co se tím živí...zkusím to zjisit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 (upraveno) To jsou folie značky Global: http://www.autofolie...utofolie-global - myslím ty protisluneční na sklech Upraveno Srpen 9, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 na oknech jsou bruxafol.... Jinak lidi, rád jsem vás poznal i když ne třeba osobně...Dnes jsem svoji OII prodal :( takže vám přeji hodně štěstí a hodně šťastných km :) Občas se sem zaskočím podívat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Copak?? něco lepšího, nebo kvuli financím?? P.S. za kolik šla?? a co jiného ted?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 (upraveno) Ale tak už nechci TDi, ale chtěl bych se zase pořádně svézt :D cenu si nechám pro sebe ;) bylo to pro dobrého kámoše :) Ale zkusím se domluvit, že bych s nim dorazil na ten sraz :) Upraveno Srpen 10, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Káždopádně kámoš koupil krásné auto a tobě přeji hodně štěstí..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Káždopádně kámoš koupil krásné auto a tobě přeji hodně štěstí..;) Jj, díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Jj nemi udělal jsi dobře benzin vládne světu :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Jj nemi udělal jsi dobře benzin vládne světu :) :) Jj, asi tomu přicházím na chuť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.