Přejít na obsah

4x4, blokování zadních kol

Doporučené příspěvky

Všechny Vás zdravím, v historii jsem nenašel, tak si dovolím založit nové téma. :)

Podědil jsem Octavii 1.8T Liftback ve verzi 4x4 a začínám jí pomalu dávat do pořádku, jenže mám problém s kterým si nikdo neví rady :wallbash: .

Pokaždé když vytočím volant do krajní polohy, tak se mi doslova zablokují zadní kola. Je to problém hlavně při parkování ve stísněných prostorech, zatím jsem uvažoval sundat diferenciál a odvézt ho k panu Ivanovi Sixtovi, ale pořád si nejsem jistý, zda nemůže být problém někde jinde. Ještě mám na ní spoustu práce, ale tohle je jediný pro mě závažný problém.

Prosím Vás, pokud už jste se s tím někdy setkali, či se Vám něco podobného přihodilo, podělte se se mnou, jak jste to řešili. Díky! :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Všechny Vás zdravím, v historii jsem nenašel, tak si dovolím založit nové téma. :)

Podědil jsem Octavii 1.8T Liftback ve verzi 4x4 a začínám jí pomalu dávat do pořádku, jenže mám problém s kterým si nikdo neví rady :wallbash: .

Pokaždé když vytočím volant do krajní polohy, tak se mi doslova zablokují zadní kola. Je to problém hlavně při parkování ve stísněných prostorech, zatím jsem uvažoval sundat diferenciál a odvézt ho k panu Ivanovi Sixtovi, ale pořád si nejsem jistý, zda nemůže být problém někde jinde. Ještě mám na ní spoustu práce, ale tohle je jediný pro mě závažný problém.

Prosím Vás, pokud už jste se s tím někdy setkali, či se Vám něco podobného přihodilo, podělte se se mnou, jak jste to řešili. Díky! :)

Prosím prosím, vážně nikoho nic nenapadá než se pustím do rozebírání? :)

Díky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...