Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Já právě nevěděl co to...ale vím, že ty to nemyslíš nijak zle :) :pivo:

Jinak dneska vyměněný olej, takže zase na chvilku pokoj a už se říznul stabilizátor, takže auto vpředu stočený na maximum závitu...padlo to tak o 1cm max 1,5cm :D ...ted už jen vyndat helpr (pomocná pružinka) abych byl ještě níž. V zadu také sníženo až o 2,5cm ....už plech tahám po zemi i na rovince :D :lol:

post-19884-0-13091500-1370006432_thumb.jpgpost-19884-0-88340800-1370006366_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Smog: děkuji, mě se to také líbí ale až dodělám zkoušky a budu jezdit jen po městě a okolí, tak snížím předek o min. 1,5cm vyndáním helpru a zadek vydorazujeme a stočíme ho ještě také :)....ale zítra bude první zkouška cesty do Budějic :D

Hybli: nevím jak to tedka vypadá v UL ale jel bych tam, troufnu si ale budu muset dávat trošičku pozor....a mě chrání plech, tak bych urvat nic neměl :)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska cesta do CB celkem vydařená, ikdyž pršelo a hodně jsem škrtal, tak mohu říct, že o prázdniny se to pošle ještě více k zemi :lol:

Jinak dneska také nemilá zpráva a to že mi odešli sinche na subáč a jeden na reprák přední :wallbash:, tak jsem musel objednávat nové :angry:

Po výměně oleje a snížení, které jsem udělal s gombim (takže stabík je již říznutý :D ) jsem odjížděl od přítelkyně a zanechal jsem jim tam menší označení na památku :D.....trochu to po výměně oleje a stání 1 dne zahulilo :D ....foceno o 10 min později po dešti ale i tak je to vidět :D

post-19884-0-89391700-1370211478_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Fuuu mě to takhle nikdy nezahulí, jen když jezdím lala do práce a pak jednou jedu a hodím tam za 2, šlápnu tomu plnej kotel tak i nějakej bubách vylítne, ale nikdy nic nezanechá :D

Jinak od jaké přítelkyně? Né dělám si srandu :D (pro ty co moc nechápou pač píšu v kodech, od jaké přítelkýně tzv. že s tímhle autem krásným asi 1 mít nebude) :D

Odkaz ke komentáři

Gombi:Gombi: Jojo chce to ještě takové 2 cm vpředu níž možná i 2,5cm :D vzadu dotočíme ještě těch 1,5cm a uvidíme :D ale už se nikdo vzadu nepovozí :D :lol::lol:

Smog:Smog: Mě se to stává vždy když auto delší dobu stojí třeba den se s tím nejede a hlavně hodně často po výměně oleje :) Nene bohužel je jedna :D Já chápu jak to myslíš, takže je to v pohodě :D

Odkaz ke komentáři

Gombi: to je jedna možnost :D a nebo si s tím pohrajeme a vydorazujeme to tedy :D

Hynek: Tak já jelikož jezdím do ČB na školu, tak lidi vozit musím :D....ale asi brzy nebude jak :D....a čára je to hezká ale chce to aby to hulilo častěji :D

Tak asi takhle...zde přikládám foto snížení vpředu o 1,5cm, kde je již říznutý stabilizátor a vzadu o 2,5-3cm kde se to musí vydorazovat jelikož při jízdě se jedním člověkem už drhnu gumou od podběh :D.....tak se to nějak pošteluje....ted už to leží celkem hezky ale?.....POŘÁD JE TO VYSOKÝ!! :D

post-19884-0-88139500-1370530638_thumb.jpgpost-19884-0-60780300-1370530664_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Trixx: takhle ti neřeknu ale plechcem v CB škrtám i na rovince, kamínky mi o něj mlátí :D

Gombi: to pořešíme až o prázdniny, tedka s tím ještě musím do CB :D spíše se pořeší zadek :D....dneska při projížce po CB byl zase ohlas chvály, tak mě to hrozně těší....nějaký borcí na mě řvali že jsem týpek a mám to mrdozní nebo tak nějak :D ale pak se lekli, když jsem si škrtnul :Dlol.gif

Odkaz ke komentáři

Hybli: To rozhodně těší, v tu chvíli máš chut jezdit a makat na něm dál a dál :) a stěhovat se? PROČ? :D to by pak ta jízda nebyla taková sranda

Gombi: No budeš to mít také zajímavé až se dá plech :D....on se obrousí a přizpůsobí cestě sám

Hynek: Musí :D když nemám top lak :/ at mám alespon vzhledově položenou octu apod :)...mě se to ted takhle líbí, jsem na tuto sezonu spokojen :D....jo mě to baví taky :D....hlavně ve čtvrtek na rovince jsem škrtal ve městě asi 50 metrů k semaforum :D lidi nechápavě stály na obou stranách a koukali co se děje :D přitom já byl uplně v klidu lol.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...