Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Nejlepší je použít PlastiDip na lišty! A proč? Když tě někdo ťukne neoloupe se to a když by náhodou jo tak to místěčko zastříkáš znova. Vypadá to uplně stejně jak nalakovaný, akorát je z toho taková guma.. :) Já se těším že si je tím nastříkám, nějakej plnič a lak mužu víte co... :)

Odkaz ke komentáři

Přemýšlení některých lidí opravdu nepochopíš... Já osobně byl svědkem když u nás před panelákem odjížděl chlap který tam jezdil jen na návštěvy s favoritem. Couval k jinému autu aby vyjel a koulí mu udělal díru do nárazníku a hned jak zapraskali plasty řadil za jedna aby byl co nejdřív pryč a nikdy se nepřiznal ..

Odkaz ke komentáři

PlastiDip ale nedělaj v černym klavíru.

Jendo buď v klidu, já sice parkuju v garáži, ale lišty už mám sedřený vpředu i vzadu.

Stačí zaparkovat na chvíli ve městě a je to vorvaný. Dneska se dementi netrefí ani mezi dvě čáry před obchoďákem a zaparkovat v řadě u chodníku zvládne tak 1 řidič ze 100. Nemůžeš chtít zázraky, když dneska už jsou jenom lidi neschopný, nebo jeden na druhýho sere, protože zrovna on je ředitel zeměkoule a tvoje auto je mu u prdele :)

Odkaz ke komentáři

To jen de.il nevi, ze tlaci auto pred sebou :)

Ne, Lumene nezlob se, ale to je jako bys mu napsal, ze kdyz vedle nekoho zaparkuje, tak musi pocitat s tim, ze dostane dverma. Asi sem dam fotku jak vypada sluzebni O2 FL po 4 letem parkovani v Praze. Ty narazniky ani lakovane listy na dverich tem dementum rozhodne nejsou uspusobene.

Odkaz ke komentáři

Ono hlavně není jen ta lišta, dole je trefený nárazník, kde praskl lak také jak jsou senzory a rejhu nebo škrábanec co tam byl jsem už rozleštil, tohle budu bohužel muset zamaskovat jelikož ted na lak nemám angry.gif

Jinak co se týče toho, že lidi neumí parkovat, tak to je naprostá pravda ale není tohle první věc ani auto co mi lidi zničili...předchozí auta mi obcházeli klíčem, takže rozleštování už mám naučený. A s ten lísteček nebyl ..wallbash.gif

Sousedka říkala, že do mě nacouval a jak byl opřenej, tak mu to nešlo couvat a ten vůl prý přidal a posunul mi auto dál. Vylezl jen se chytnul za hlavu a rychle odjel nic víc prý wallbash.gif....asi jsem jeden z mála blbců co lidem nechávají lístečky a nebo rovnou kupuju nové SPZ, když jsem jí hodně pomuchlal :D lol.gif

Odkaz ke komentáři

Tak slíbené foto :D....ano Lupino, šlo o nosník a když jsem byl v tom udělal jsem fotek více :)

Umyl jsem kola i zevnitř, tak jsem pořídil pár fotek :D

post-19884-0-22796700-1375298810_thumb.jpgpost-19884-0-10051000-1375298862_thumb.jpg

A ted k hlavní části. Takto vypadala poloosa před říznutím nosníku :D trochu obroušená a nějaké ty fotky dělání na nosníku ;)

post-19884-0-35398300-1375298717_thumb.jpgpost-19884-0-82815900-1375298673_thumb.jpgpost-19884-0-66078300-1375298899_thumb.jpg

Když už jsem byl v tom podíval jsem se pod auto co dělá plech a našel jsem toto :D.....chvilka plazení a už je prodřenej :D lol.gif

post-19884-0-66724100-1375298764_thumb.jpg

A nakonec aby si plech neoddechl, tak se seřízlo uložení o půl centáku at jsme zase blíže k zemi laugh.giflaugh.giflaugh.gif

post-19884-0-49919600-1375298941_thumb.jpgpost-19884-0-09362700-1375298984_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...