Přejít na obsah

Dobby

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dobby's Achievements

0

Popularita

  1. Nikdo jste se s tímto problémem nesetkal ??
  2. Zdar, když zařadím 4 a nechám jet auto bez plynu tak se začne řadící páka celá klepat, ale když je auto v tahu tak je vše v pořádku, nevíte někdo co to může být ?? předem děkuju za všechny odpovědi :)
  3. toho se bojím nejvíc :/ co by sním mohlo být ??
  4. Zdravíčko pánové, potřeboval bych radu ... vždy při zařazené rychlosti a přidání plynu se z auta ozývá zvláštní pískání.. :( jak když se tam něco protočí asi :/ nevíte co by to mohlo být ?
  5. Zdravím, omlouvám se že vám to tu narušuju ale potřeboval bych poradit, jednou jsme nechali stát auto pod stromem a od té doby jsou na kapotě kapky smůly nevěděli by jste co stím ?? :(
  6. díky ;) už jsou všechny zpátky ..
  7. Dají se nějak zpravit nebo zpět nasadit vypadlé lamely ??
  8. Přemýšlení některých lidí opravdu nepochopíš... Já osobně byl svědkem když u nás před panelákem odjížděl chlap který tam jezdil jen na návštěvy s favoritem. Couval k jinému autu aby vyjel a koulí mu udělal díru do nárazníku a hned jak zapraskali plasty řadil za jedna aby byl co nejdřív pryč a nikdy se nepřiznal ..
  9. Tak malá octáva už je pryč díky za rady A ještě tady jedna fotka kdy jsem měl auto půjčené od taťky asi na cca. hoďku na projetí
  10. kámoš už je mají na oktávě 330tis. Km bez výměny a svítí pořád luxusně ;)
  11. Souhlasím, svítivostí je to nesrovnatelné ;)
  12. Áha .. tak díky moc ;) hned zítra ho sundám dolů .. dřív se s autí neuvidím ..
×
×
  • Vytvořit...