Hans26 Odesláno Leden 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 dunaj: To si hold člověk nevybere, ale hlavně at mi to doručí v pohodě at mám zase na čem pracovat surfman: I tyhle hadříky by se později možná hodili Dzordzino: Jojo sehnal jsem černý za dobrý peníz. Ty chceš světlý jako béžový, nebo šedivý či bílý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tak hoši, sehnal jsem si xenony ale chci se zeptat ač jsem je kupoval tenkrát výhradně na feldu, na značku DEPO, zda je kvalitní i u O1 hlavně xenonů. Dále jsou to 2 sady xenonů tedy 2x pravá strana a 2x levá strana. Jedna sada je anglická a má zcela v pohodě držáky na přichycení a druhá je EU verze právě od DEPA, 14 staré ale po srážce se srnkou nic s nima, není skla, optika v pohodě jen ulámané držáky, bude stačit vzít držáky z UK a dát je na EU? Dle mého 100% ano, ale radši se ujistím než je koupím :) Jen tedy bych musel sehnat trafa a výbojky, ty k tomu bohužel nejsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 hele schanim koberec svetlej jako bezovej z laurina a strop rs se stresnim oknem na sedana vubec nikdo to nema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tak na ty xenony takto prdím, celkem pak pálka, tak dále hledám kompletní za slušnou cenu. Jinač koberec z laurina se ti klído podívám, to by takový problém být asi nemusel ale ten RS strop se střešním oknem ano. Nedávno někdo prodával ale chtěl za něj mysím něco kolem 2200,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Chlapy možná se to tu už řešilo ale je velký problém, když člověk bude mít zavařený nárazník jako Lupino a měl by US-SPZ dole a na straně u řidiče jak je mřížka zaslepená? Nebo jí musím dát doprostřed, v místech chladiče Ač já teda na ně celkem se....prdím :D a chci jí mít dole na straně ale bojím se, aby mi nevzali techničák od auta nebo nějaký tyhle jejich výmysly co umí na mě vybalit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 no ten rs strop bych klidne vzal i za ty penize ponevac ho neuzu sehnat na sedan nebo nejaka jina varianta jak mit cerny strop jako rs ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Bud si ho nalakuješ a potom vyčešeš a nebo si ho nechat přečalounit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 original je original ale sehnat ho je za trest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Jo to věřím, já jsem také scháněl, pak udělal sám a zatím mi to stačí. To je jako já ted sháním xenony a je to za trest aby jsi to koupil za rozumnou cenu nastrojené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tak mi každý říká, že k těm pozičkám moc ted nejde to svícení blinkru a tak přemýšlím, že sundám krabičky s odporama na to a prodám je a bude svítit pouze pozička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Pockej tobe ted sviti ty v narazniku a i blikace u svetel?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Ano blikače u světel mi svítíly už dříve, to mám koupené US moduly a tady ted mám udělané pozičky a tak nechám jen je a ty moduly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 To jsem prave nevedel.To bych nechal taky jen ty v tom narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Jo tak to ted prodávám :) http://auto.bazos.cz/inzerat/30815611/Prodam-US-moduly.php at mohu dát peníze jinám, své jsem si s tím užil a nemít pozičky, tak si to tam nechám do ted :) nikdy nebyl problém a děsně se mi to líbí ale s pozičkama se mi to už mlátí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 jo na ty fotce uz to bylo videj ze je to moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Právě, nerad se toho zbavuju ale co, mám ted pozičky, tak zůstanou jen oni ač bych si radši nechat rozsvícené celé světla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Tak já nevím kam dřív skočit, leden mě moc vyždímá, košín a ty... no co se dá dělat už toho mám plný zuby tak udělám co nejvíc a v unoru podle počasí jedu k tobě... další měsíc pojede auto do lakovny, už toho mám dost (čekání, čekání, to nám mysl nebrání, čekání, čekání je trééést) :D za to furt nemužu sehnat zrcátka, ale to mě nějak netíží ty stejnak pujdou folii :) no ale ještě mě něco napadlo co asi udělám v interiéru, budu si hrát s barvičkama, to dopadne asi špatně, s temperkama mi to nikdy nešlo :D Pomale už nevím co dřív dělat, kopu se tu doprdele a čekám na výplatu, jo a brousím jemným šmirkem barvu z pružin.. :D No tak to tipuju že to do těch 23.8.2014 stihnu a pak už začíná 7 let (když bude práce) šetření po min. 7 tis. měsíčně.. :D Hold chci jednou bydlet a jebat hypotéku do É :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Modul na US mi schovej Hanz prosim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 taky by se me to us sviceni libilo . ja bych spis potreboval vedet jak to zapojit koupim si to klidne jinde jak jsi uz psal ale jak to napojit . funguje to i tak ze si to bud zapnes nebo si to vypnes ? nazavysle na svetlech ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Sm0g: jo to chápu, já také jen čekám, nejradši bych šel do lakovny už ted, jakmile budu mít od tebe peníze, tak se jich budu nerad zbavovat :D Mára: Musíš si říct, mám dost zájemců i tady v LTM ale klído ti to nechám :) Dzordzino: Zapojení je přes 3 kable z modulu, ted si opíšu jak to šlo v propojení se světlem a blinkrem. Na vypínač nevím, řešil jsem to s klukama a asi by při připojení tohodle pak nešel blinkr, to si tam spíše naved parkovačku udělej díru do blinkru nasun jí tam a tu měj na spínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Dnes konečně dorazili folie :) a i hadí kůže která má při sobě i lepenku :) jediné co mě na ní zklamalo, tak že na dotyk je divná, čekal jsem prostě pořádnou strukturu ale u mám doma kus středu palubky a zkusím to potáhnout. Jinač US svícení odpojeno ale ještě nevyndáno z auta, byl jsem línej si hrát s kabelama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Kamo nechcš nás obdařit pár fotkama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 No a neodolal jsem a když není doma potřebný kus koženky, tak jsme začli potahovat hadí kůží :D Pro začátek :D až to budu mít hotové, tak sem foto dám, snad to dám ještě dneska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Som zvedavý ako to bude vyzerať? Ale predpokladám že fajne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Tak mám hoto, ted to nechám ushnout dořežu to kde potřebuji a půjdu s tím do auta, jen na fotce to moc nevyniká, normálně se to leksně s tou strukturou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Paráda, jen taková drobnost kámo, měl jsi vybrousit tu značku té cigarety na popelníku :/Ale máš to luxusní. Zrovna si říkám, že zrovna tohle by šlo krásně tou hydrografikou :) ale takhle ty to máš alespoň strukturu na tom povrchu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Děkuji, na živo je to větší pecka, když to půjde udělám zítra foto v autě. Ale toto je práce, kterou jsem zase jednou dělal naposledy :D dodělám ty blbosti a sdělám to co mám a to je konec :D se mi pak nechce ani do té koženky. Hlavně at mi to do rána se přilepí jak potřebuji jinak mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 ono to asi bude vypadat lepsi nazivo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Jo to jsem měl, ale tak ten popelník je věc která jde předělat dobře narozdíl od těch dalších dílů :) když bude ještě matroš potom co to dám na potřebné míst, tak to předělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.