košin Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 tak to máš super Hanzi :) už se těším až si tady uděláš koutek kde budeš ukazovat na čem pracuješ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Dodo36: To asi neprojde, nevím zda výběr aut bude také na mě :) ale na práci se těším Lupino: Kdo tě tam nevezme, Pokud by to bylo na mě, byl by jsi můj první člověk Košin: Děkuji, to uvidíme zda by o něco takového tu byl zájem Mimochodem, někteří z Vás ví co jsem si přivezl z výletu z Frývlandu ty peníze za to stály, již jsou v autě dořeším airbagy a výhřev a užívat si je....jsou nádherný a i volant je na svém místě, auto o dost omládlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Gratulace k novýmu sezení - těším se na výsledek - vypadá to fanfárově :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Děkuji, další foto příjde až na jaře. Jak to vypadá v autě s novým volantem bude dále jen v hlavě každého a začneme pracovat na dalších maličkostech v introši :) už totiž nevyhovuje středová látková černá loketka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Krásné sezení ... závidím ! ať se ti v tom v létě potí zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Nádherný křesla a na čem teď bude Hynek sedět? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 sedadla luxus, jen nepříjemné když si na to sedne přítelkyně v minisukni v horkém letním dni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak si chvilku za zpívá au au. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Děkuji přátelé, je pravda že s RS sedačkami se to nedá srovnávat, jak mi sám Hynek řekl. Jsou perfektní ve všech směrech a jízda v těchto sedačkám mě zase baví možná i řeknu, že tyto již nevyměním za jiná Upřímně se ale léta se těchto sedaček bojím ale už jsem zvyklej ted mě to ale dokopalo ke kompletnému přečalounění interiéru jak jinak aby to ladilo do kůže + musím sehnat novej černej koberec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Na leto si das rucnik pod prdel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 I toto je možnost nebo koupím nějaký potah, nejlépe ten chlupatý aby si lidi klepali na čelo a až by se to sundalo, tak jim spadla brada ale vydržel jsem to na RS, tak na těchto krasavicích to dám také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak moje RSka jsou již u nového majitele, celkem rychlost když se v pátek posílali přes poštu ale prý přišli s poničeným obalem a jedna je natrhlá takže s nimi zase dopravce zacházel jako K***T. Klučina naštěstí v pohodě dává svému známému čalouníkovi a nepožaduje to zaplatit i tak zjistím co s tím, když byli pojištěné tohle jim neprojde přeci!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 česká pošta jsou největší hovada, stěžuj si, když to bylo pojištěné musí ti to zaplatit,..jezdil jsem s balíkama, tak vím jak to chodí a nikdo ze zásilkovek se nechová jako česká pošta, totální ignorace přání zákazníků, nedoručení balíků i když si doma a čekáš u dvěří, dají ti lístek do schránky a ani nezvoní..takhle jsem to přímo viděl u paneláku, stál pošťák, napsal 4 lístky, hodil do schránek a odjel, ani nezvonil a ještě mi říká: dneska už mám hotovo a půl auto plné balíků...jestli má ten komu přišly sedačky jméno toho kdo to dovážel, tak normálně napsal mail, že ten a ten dovezl zboží rozbité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Už jsem volal domu, že to bylo rozbité at mamka zavolá té své známe a vyřeší se to ač on to řešil v pohodě, že se mu jen osvědčilo to, že s tím zachází jak kret*ni. Bohužel jméno toho člověka co mu to dovezl nemá, co jsem se ho vyptával a řekl jsem mu, že to takhle nenechám. On tedy v pohodě, že nechce přitěžovat a dělat starosti apod ale já tohle nemám rád. O sedačky jsem se staral, má na mě FB, věděl že budu pracovat v časáku a i na forum jsem ho pozval a tak nechci aby bylo něco někde semnou špatně ač on to chápe a ve všem důvěřuje, což jsem rád. Sedačky byli zcela v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) To já dneska pěkne protáhl pošťačky, jako každý měsíc ke mě něco přijde, objednám si vždy něco a tentokrát to vážilo 9.78kg, tak jsem je protáhl ty bečky jedny.. :D Samozřejmě jsem nebyl doma takže nejen že to tahali do auta ale museli i z auta a jelikož na poštu maj schody... dobře jím tak :D Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Smog: Bud v klidu, ja tak dvakrát třikrat měsičně čekam dycky na balík cca 30kg. Na poště už se ani pani nepta kterej balik je muj... :lool: Hans: Dej vědět jak to s poštou dopadlo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Sm0g: tak já odesílal sedačky jako vícekusový balík :D 1 měl 8kg, 2 měl 31 kg tak mi paní na váze ubrala jelikož berou do 30kg a 3 měl 27kg :D takže se to také pronese Spooky: určitě dám! Celkem mě to štve, že debilní pošta poničila sedačky o které jsem se snažil takovou dobu pečovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Kluci chci se jen ujistit, koberec má sedan i combi stejný že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 jo je stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Chlapci neválí se doma někomu černý koberec a černá roletka? Mám již vyhlédnuté za pěknou cenu ale radši se optám i tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 roletku se ti zkusím zítra zeptat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Super budu rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Další novinka doma.... Dostal jsem za 100,-kč celkem velký kus koženky a tak to prvně vyzkoušíme na loketce :P když se nebude líbit v kombinaci se sedáky, příjde kůže a koženku použijeme jinde Pustím se do toho až budu doma a koncem týdne by mohl být první pokusný díl. Jinak v průběhu koupě nových věcí výměnných za původní jsem se rozhodl, že udělám tedy nějakou tu "3 evoluci" auta a hlavně poslední. Pak se bude šetřit na nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 No ty ses do toho dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Zase mě to celkem chytlo....ale nejhorší je, že chci jak lak, tak bych rád i AIR takže se bude muset nějak pošetřit. Potahování věcí a dělání ze dřevem si udělám sám, alespoň vyzkouším zase něco nového 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Mě už ta kuže nebaví shánět tak zas vymýšlím něco jinýho :D asi na to namatlám hovn* to bude originál.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak zkusi látku místo toho jak jsem ti říkal v kombinaci. Já jsem to dostal za pár kaček od té čalounice co máme v ulici a tak zkusíme jak to s tím půjde a jak to bude vypadat Jen vymýšlej at mě máš čím překvapit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 A další maličkosti na hraní si o vánocích, takže jsem si objednal folie, tak některé z nich příjdou na pokličky kol, další do motoráku ale tam chystám tzv. hydrografiku a do introše na pár maličkostí hadí kůži když už uvnitř kožak, tak pořádnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 hydrografiku????Co to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pKuXyeAGzEU toto je ono ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.