Hans26 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Bohužel nastalo mnoho problémů nárazník zavařený do ted není, páč kdo by řekl že bude tak těžké tady u nás v LTM získat dopředu US značku :( zítra pokus s papírem od STK, že má značka je značně poškozená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Pěkné . kde se dá sehnat ta černá barva klavír ? dá se koupit nebo se musí nechat namíchat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Já měl do ted obyč černou lesklou barvu ale dělá se přímo black magic, má jí snad RS O1 černá metla. Ono všude každej tvrdí uplně jiný název a jinak míchají tu klavírovku, takže sám se v tom ztrácím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Black magic není černej klavír určitě ... mám ji na autě, je to 9910 myslím, černá s takovým pigmentem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Ano Black magic je černá metalíza, to co mám na autě i já Hansi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Kdyz jsem jí kupoval v lete, tak nejdriv nevedeli a pak nakonec si vzpomeli ze uz to po nijch nekdo chtel ten klavír.. Je to cerna s příměsí modre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Jojo přesně tak, ale bacha na to. Ono každej si to dělá jinak, jen říkám jak mi to bylo řečeno v barvech lakech, že jendou to byla černá lesklá a v druhém obchodě to je značení prý black magic co sám vím, že je černá metla. A jak píše Eli, tak by měla vypadat ale označení a název nevím :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Pánové přišly ke mě kulatiny :D Jinak dneska nezkutečný dohady o vydání čtvercové značky do předu pán, že to není americká verze že mi jí nevydají....tak jsem na něj vyrukoval že americké SPZ jsou pod označením typ 115 a 116 a já chci ty 106 a tedy pro osobní auto a on mi je ze zákona musí SPZ na vyžádání vydat. Přišla nějaká úřednice s tím, že volala na STK, na ministerstvo dopravy a že na octavii mi to nevydají tak pán byl nahtunej a ještě že jsem vzal mámu sebou z nákupu a tak na něj hodila očka a dal mi je asi kouzlo osobnosti A tak zde přidávám fota, i s částí introše jak momentálně auto vypadá a postupuje se na mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Ty spz jsou nekdy sranda ..... mi je dali bez problemu naprosto, sam jsem nechapal, jeste se mi omlouvali ze maji jen jednu kombinaci, ze si nemuzu vybrat. Kamos pak sel a predni ostrihl hrany a cumela na nej jak na :-D a hned mu dala us. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Jako totální děs, ještě tady u nás na severu mají s tímhle problém vydat takovouhle SPZ. V čemkoliv jsou neochotní ti vyhovět. Prudili mě tam přes hodinu a půl a prostě jsem mu řekl, že nepotřebuju přímo typ 116 jako máš ty americké SPZ ale klidně 106 což je EU a tu mi musí dát ikdyby nechtěl. 5 lidí z dopraváku + vedoucí dali zákaz tyto SPZ mi vydat na octu, nakonec mi jí dal a řekl at rychle vypadnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 nebude to moc veliký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Co zda nebude moc veliký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 No ta spz :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Deko tahle SPZ je prakticky stejná :) Ty máš 32x16cm a Hans 28x20cm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Me prijde takova .... no nakladacka moc :-D ma ji kamos na aute a ja ti nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Velká není :) je o kousíček rozlišnější než ty co máte, více čtverec proti vám. Mě by 32x16cm nevydali, bohužel tady byl problém vydat tohle a on ani verzi 116 neměl, takže já jsem byl radši za tyto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 No jo no :D Náklaďácká.. Ještě, že já si na tu obyčejnou nestěžuju :D Pro mne je obyčejná asi lepší než tyto US (nebo US podobné) formáty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 (upraveno) Mě takhle vyhovuje maximálně, je více do kostky a na živo nevypadá jak nákladácká oni mají jiné rozměry. Ta co máte vy je spíše obdelník než čtverec co jsem koukal ale nezlobil bych se ani za tu, takže mi je jedno jakou mám hlavně že je to čtverec Neví někdo kolik cm musí být SPZ nad zemí Upraveno Leden 20, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Nejde o cm jde o to ze musi bej na miste udanem od vyrobce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Místo kde byl prolis SPZ zítra již neexistuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 tudiž bych to asi řešil takhle... máš jí na boku, kam jí pravděpodobně asi chceš dát, ale jen přilepená, zastaví tě PČR a ptají se na SPZ, ty jím odpovídáš a následně tě chtějí pokutovat, ty jí odlepíš a přilepíš doprostřed, a mužeš spustit, za co pokutu? za co mě chcete pokutovat? máte fotky chlapci? Já třeba v neděli poslal policajty radši ať jdou hrát na piáno písničky ze Stmívání gayové,,, teplouši... :) takhle s nima vyjebeš asi nejlíp :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 (upraveno) sm0g: já s nima nepotřebuju vyjebávat na mě v létě mohou přijít jen s koly, dále mi nic nedokážou ;) Tak panáčci, na autě se pracuje každý druhý den, čtvercové SPZ jsou již vyřízené a zavařený nárazník také :) ted to ještě brousím a dávám tomu podobu aby s tím lakýra pak při lehkém kitování neměl tolik práce.Dnes další práce na autě hotová. V pozičkách vyměněny žárovičky 3W za 5W, kdy jsem se dozvěděl, že 5W propálí objímky poziček aj Zavy mi to řekl, tak jsem dal na jejich rady a jsou vyměněny. Dále jsem dneska po dlouhé době zase zprovoznil xenony v mlhovkách. Tentokrát běží vše jak má a mají teplotu 6000k. Musím říct, že je to paráda! Chvilka práce to bylo páč dopasovat H7 do objímky H3 bylo něco děsnýho a tak jsem šáhl k úpravě patice výbojky. Ballasty jsem schoval pod světlo do výztuhy nárazníku B) takže orgáni nic nenajdou a svítí to téměř více jak moje potkávačky ....po práci jsem zase nakonec brousil zavaření nárazník Zde fota z dnešní práce - Rozdíl mezi xenonem 6000k a nejlepší žárovkou H3 pro mlhovku - Umístění ballastru - Svítivost - Svítivost 1. jen mlhovky s HID .... 2. Mlhovky s HID + potkavačky Upraveno Leden 23, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Pekná práca len tak ďalej Tie svetlá sú parádne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Paráda kámo! V tej tmě je to mrda Svítí to krásně. Snad nebudeš mít problémy s orgánama Pak dej fotky jak se ti podařil vybrousit ten nárazník :) Jen tak dále... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Ještě je zvedni a budeš čumnět . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Díky chlapy, ještě tedka jsem byl venku a šteloval si světla...nakonec jsem je ještě vypodložil páč to svítilo neustále moc dolu. Jak mám rozebíratelné světla ze předu, tak jsem zjistil, že mi popadává parabola a tak jsem jí vypodložil a světla svítí krásně až do pr**e takže maximální spokojenost a mám z toho nezkutečnou radost, páč já se v noci s těmi bludičkami bál....a xeny? Ty svítí perfektně prostě na ty nic nemá B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 No vydýš jak jsi šikovnej ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 super práca pane, jedeš luxusně :) jinak jsem se dneska ptal na roletku a byla by za 500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.