Mesier90 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 no to jsem si myslel taky.Bylo to na doporuceni kluka co snim leta delal a jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak uvidíme, snad nedopadnu takto špatně jako ty :( to bych asi neunesl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Urcite ne to se stava jen me :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Já měl tedka také blbě nastříkané nárazníky....takže bud v klidu, jen doufám, že ted když auto je u člověka co to dělá a chce za to takové peníze a výsledky show auta lakoval, tak to u mě výjde v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Ale tys měl blbě nastříkaný nárazníky protože ti to stříkal borec v garáži a né v lakovně :D a mě zatím barva drží tak se těším až mu to odvezu a navykládám co vše chcu, asi to ale budu muset sepsat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 (upraveno) Jo bohužel tomu bylo tak, nechal jsem se tenkrát při první evoluci, když se to dělalo na facelift zlákat tím, že to umí a lakuje všem ostatním auta a bohužel jsem naletěl a měl jsem na octě pomeranč :(Jinak dnes mi dorazili 2 ze 3 balíčků doplňků na auto ;) Upraveno Únor 6, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 tak se eště ale puchlub co ti v těch balíčkách přišlo :D at máme nákou inspiraci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Oki, chtěl jsem počkat na to další....tak první balíček přišel z obautodíly a byly tam konečně nové znaky na octu....do zadu jssem objednal z citiga :P a pak mi také dorazili pochromované krytky na šrouby kol ¨:P je to detail na leštěným kole ale myslím si, že celé to bude dělat suprový dojem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 ty šrouby asi nemáš i na bezpečáky co? je to fajne ae já bych potřeboval i bezpečáky =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 a neznate neco jako ty sportovni srouby ? jde to pouzit treba misto normalnich ? potreboval bych zlute do cernych kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Já bezpečáky bohužel nikdy nepoužíval ač ted o nich uvažuji na tyhle kola. Nerad bych aby nějaký černý mušketýr mi je ukradl. Jinak zkušenost s těmi lehkými šrouby v různách barvách nemám. Já měl sportovní uplně obyčejné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 ty krytky se dělaj aji na bezpečáky a naco krytky když máš Hansi pokličky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Já mám na léto jiné kola. Oranžová na autě končí a s nimi i kola ;) ty jsou pryč k jinému majiteli a já už mám od září snad doma jiné kolečka :P už je jen doleštit, koupit a nechat pochromovat pokličky a koupit gumy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Má jiny kola přeci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Jo jo mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 tady to všichni tak měnijou .. tak už ani nevím jaký má Pjomiň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 (upraveno) V pořádku, já změnil vše co na autě je možné změnit. Z venku příjde novej lak, lehce novej desing, uvnitř kompletně nový interiér (nový koberec, sedačky, tapece, volant, loketka, podlaha a boky kufru apod..) téměř komplet celá hudba prochází obměnou ;), nové kola přišli a další detaily s vozem B) ....Jednoduše řečeno jsem octu postavil zcela nově B) Upraveno Únor 6, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 eště nepostavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Still in progres 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Ještě bohužel ne a ještě moc práce mě čeká a začíná být už málo času a i mé trpělivosti :( aj někdy mě to přestává bavit ted mě čekají druhé státnice a bakalářka, takže to musím nějak skloubit. Hold na finální podobu se bude muset trochu počkat asi ....ale tak se to napínání prodlouží. Stejně jsem přemýšlel, že bych sem dal foto auta až bude dodělané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 nene až bude hotový, sypej fotky postupně... nevíš jak všichni milujeme telenovely na pokračování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 chápu, snažím se dávat sem hned aktuální fota z práce na autě, jen někdy se zapomene většina věcí vyfotit a tak některé díly do ted jsou neznámy na autě ač prošli úpravou :) ted mě čeká oprava všech plastů z introše co jsou poškrábány, tak něco se lákne a pak příjdou na řadu malda apod, na kterých jsem se rozhodl sundat hadí kůži a vrhnout se na černý lesk s doplnkovou duhou co mi na zakázku namíchá lakýra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 (upraveno) Aby se neřeklo, že sám vůbec nic nedělám a tak už mám zrenovované plasty do interiéru a ted se snažím opravit lak na masce a olakovat madla, zatém jsem to zkusil na starém šedivém madle a zatím nic moc :(Lak drží ale na některých místech se po čase zase probudila ta struktura :( + navíc bude obměna samolepky na čelním skle...již to je na papíře aj vyřezané :P hold jsem si jednou zase hrál :D Upraveno Únor 7, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Neříkal jsi že nálepky nebudou? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 To bych tam nemohl mít ani samolepku octavia clubu. Jediné co příjde je octaviaclub na zadní okno a na čelní sklo tato, která něco i vyznačuje ;) ale zadní okno od samolepek už mít nebudu :) ani boky nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Jaký sprej používáš na ty plasty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Sprej na plasty bych řekl.. :D Já furt hledám něco puvodního českého nebo už aji německého, ale nechci orlici co drží VW znak to bych si tam radši dal škodovky znak, ale to je spíše německé, něco jiného ale na stejný princip sháním, nenapadá tě nic? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) Je více druhů. Mám jak od motipu černý matný sprej, tak obnovovací od mercurials ;). Jde o to zda chceš schovat škrábanečky a nebo jen obnovit tu barvu. Já je mám všechny předělané tak mám i motipáka ;) Nevím co by jsi chtěl a co by ti sedělo. Ta orlice se mi děsně líbí ale je to výhradně pro VW no, já bych to nekazil znakem škodovky. Tento nápis a skupina nadšenců vznikla a většina pochází z Rakouska :).....nikde mě nenapadá, kde sehnat nápady, já projíždím net s fotkama celkově aj videa, páč potřebuju inspiraci na další 2 projekty B) .... Musíš zkoušet vymýšlet své nápady, být kreativní.....to na čelním okně a na bokách byli mé návrhy co jsem si vyřezal ;) Novinka: Jinak už mám v obchodu Ecspase6 připravenou objednávku na kosmetiku na auto. Snad úplně vše je od firmy Meguiars a hlavně nejvyšší třída Gold Clas :P Upraveno Únor 9, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Taky sem na ně koukal.. Low Familia.at .. maj pěkný auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Meguiars ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.