H@nZ Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 ted uz to nebude abys. stim nekam jezdil i kdyz na druhou stranu na dalnici se ti to neomlati od kaminku nebo tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Tam by se mi to omlatit nemělo no ;-) ale i tak mám doma od meguiars zakoupenou pásku na převoz proti kamínkům a hmyzu :-) a má to 55m ta páska :-D tak kdyby něco jsem připraven ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Kdybys viděl mou masku po dalnici.. tAk bideš mluvit jinač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Jo já když míval masku lakovanou (myslím ten rámeček) tak byla taky děsně omlácená :( ale ted jsem měl na ní folii a dobré....ač zase bude z5 lak :D.....já se bojím odevšad, že budu nacházet na laku šrámy od jízd :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Jo je to hruza.. jenže folie neni jak lak žejo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 To rozhodně není, nemá takový lesk jako lak a na oko je to 100% poznat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 přesně jak říkáš.. jen mě napadl lak .. a pak na to folii bezbarvou.. jen jakože ochranou nějakou tenkou.. ale asi by to zase zkazilo ten dojel lesku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 To už netuším, toto by se muselo přímo na lidi co lakují jaký na toto mají názor, páč toto nevím jak je :( já vím, že na leštěné kola nesmí nic přijít jinak se ztratí lesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 zas koupit si ted nový trojkový ereso tak by mě bylo jedno že by se tak nelesklo za tu cenu že by nebylo omlácený od kamínků =) ... nebo matnou barvu a lesk nemusíš řešit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Já bych řešil asi na každém. Matnou barvu bych si nekoupil, já jsem prostě vysazenej na ten lesk laku, kol apod :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 já lesk taky můžu A PROTO půjdou příští rok kola na pískování, límce a vrch rozleštit a ze vnitř nákou barvu , to eště musim promyslet. Letos zůstanou modrý protože neni zas tolik prašulí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 matná barva je na udržbu to nejhorší a na opravy jak bysmet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Přesně lesk je prostě žůžovka a matný letěl dříve, ted to musí být na vyjímečném autě. Jediný mat kde se mi to líbí je v koncepci u eliho jinak to nemusím. Taky mi došli finance :(Tak tak jak říká Lupino a ten tomu rozumí z náš všech nejvíce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) Tak zde přidávám fotky aby se neřeklo, že se nic neděje....ale děje jen se zatím moc o práci nepoděluji s okolím :DZde něco málo z kosmetiky na auto....dále se mi to nechtělo vyndavat, když je to tak krásně zabalené :D A jedna z prací na dílně A zde výherní vesta na srazy :D Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 copak to vidim na tom madle dveří? nevypadá to vůbec špatně , to je náká perletová folie? a mě zase včera přišla mikina octavia clubu a triko pro mě a polovičku aby všichni na srazech viděly že patříme k sobě (můj nápad to nebyl) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Jojo na madle dveří a na ostatních plastech jsem si pohrál s petletí :D nebo třpytky...takže ve stíhnu to vypadá jako originál díl plastu ale na sluníčku :P :P :P jéjé léskne a třpytí jak duha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 vypadá to dobře asi to opíšu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 :D jsem si říkal budu v tom vyjímečný a nebudu chci nalakovat více dílů tímto, je to fakt pecka, nečekal jsem to ale mě se to děsně líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) to máš lak a ne folii jo? hod sem pak eště náký foto bez blesku a ve dne Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Jojo je to lak ;) žádná folie :) jsem lakoval více věcí a tak jsem zkoušel i toto lakovat a šlo mi to.....jojo nahodím pak fotky jak to vypadá bez lesku ve stínu a na světle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Tak dnes u mě byl na pokec a předání další věcí skládanky Zavy, kterému moc děkuji a i Eli s jeho vzducháčem a je to pecka, když to leží, suprově se zase pokecalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 A že se STP pronese, co? :D Doma dalších 5 plátu, nosit to z Ahifi do auta, no není problém si dojet až před dveře naštěstí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Pronese se to dost :D....když mi to dal Zavy do ruky, tak jsem čuměl jak svině nečekal jsem, že 12 plátů bude fakt tak těžkých :D Kámoš doma má přesně tyto ještě asi 10 celých kousků a nějaký zbytky co je nevyužije, tak mu za to nalakuju doplňky do nárazníku a něco do introše a on mi je za to dá :D....tak mám čím tlumit a budu tlumit celý spodek auta, když to půjde :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Dávaš bořní blinkry oranžové ? :D já oranžové vyhazuji a chci bíle nebo kouřové ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Taky oranžový vyhazuji... vsechno leti směr popelnice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 a ja oranzovy potrřebuju nejaky pekny zachovaly , je fakt ze novej koupim za 40 kc na to tlumeni jsem zvedavej . kolik jsi dal za ten jeden plat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Koukam že se nám tu rozjela tlumomania ja už spotřeboval cca 8m2 a ještě tam tak 6 padne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Ale hoši, zase tak těžké to není :) Vibraflex by byl těžší. A hlavně, po včerejší práci s STP si nedovedu představit, jak bych dostával ten vibraflex do míst kam, jsem STP dostal. Asi by to nešlo :)Ty boční blinkry se mi tu někde doma válí bílé :)Mimochodem cena plátů byla 190,-Kč/ks v Ahifi :) Byly přímo v akci zlevněné z 240,-Kč/ks v kamenné prodejně v Brně.Ale Lupino 8m^2 to už je síla! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Njn podlaha dveře(zatimjen venkovni plech) bočnice mezistěna motoru to neco polkne a kde je kufr strecha sloupky atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Jasný no :) To tobě už ta váha slušně stoupne :D Kolik jsi spotřeboval na podlahu? Já mám právě 14 plátů a chci tlumit dveře předek i zadek a co zbyde tak udělat podlahu, stačit mi to asi nebude co ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.