Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Tak jsem to tedy zvednul. Vzadu to šlo o cca 1cm a už to je v pohodě a vpředu stačilo 0,8mm a taky už to neleželo v zatáčkách tolik na tom podběhu. Tudíž od minulýho roku jen cca o 1cm výš :P..... Plán jasný, úprava podběhů a stočení na krev možná odklony nebo stočení podložek :D Ještě že jsem si koupil stage 3 od FKčka....štělovacího prostoru habaděj, není nad možnost stělovat od -35/-85 :D.....čísla vpředu od země k blatníku 58,4cm vzadu 60,2cm....hrana nárazníku 3,8cm a náprava 4,2cm :) takže to chce dolu :D :D Na zadku s těmito koly mám dost rezervu a tam to bude muset být o maličko výš....ale předek jde seštelovak jako minulý rok...což jsem nejdříve nechtěl ale ted mě to štve a chci ještě víc tudíž helper ven :P :D Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Octa upravena na trochu provozuschopnou :D jinak tu byl Mára a zase mi řekl co si o tom myslí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 ty fotky jsou mi povědomé, tipuju na Jana Čarka v Budějcích... :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Ano, přesně tak. Ulice Jana Čarka 7 v arealu kde je Cargo Planet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 vím, mám to kousek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 A copak si o tom Mara myslí? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 No rozhodně by to měl prodat,takhle bych v tom určitě jezdit nechtěl... ( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Ty jo vidíš to, jsi měl přijet na pokec. To vědět, tak by se nám 3 parták na pokec hodil. Ehm, mára přišel koukal a pak zkusil strčit prst mezi kolo a blatník s podběhem vpředu a nešlo to ....a jen jsem od něj zaslechl...Hans ty jsi hroznej blázen :D.... šel k auto a jen to je vůl :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 to bych bych musel vědět dřív, kde bydlíš.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tak zítra zase Mára dorazí, tak se můžes stavit také, jen nevím v kolik přibližně přijede :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Pěkně složený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Děkuji, zde nějaké fota z dnešního focení a projíždění podvozku... ...(ještě před snižováním :( :D! ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 ET 20 a mas disk zaroven s blatnikem jo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Anomám ET20....kola mají ET40 a podložky jsou 20mm tudíž vychází ET20 ...... a vzadu zároven určitě nejsou...tam mi to leze o dobrej 1cm a vpředu to není tak hrozný ale o takové 3mm to taky leze... Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Hansi ty jses "blazen" takhle bych ja s takhle snizenym autem jezdit nemohl nedovolili mi to silnice to jak to mam bych mohl max dolu o 1max 1, 5 cm a to uz bych jel po cely praze krokem.... Jinak je to pecka moc mo krasne sladeny a jinak ja mam et 45a kola jsou taky trochu vylezli. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Ten předek je parádní :) Navíc s tim znakem si taky udělal dobře, teďka krásně vynikne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Šterny: tu v Suchém Vrbném v ČB je taky děsná silnice a po cestě do Litoměřic, kde jedu taky přes Prahu to taky není nijak růžový ale zvykneš si :D....mě to i baví, nikam nespěchám a užívám si ty lidi jak nechápajíc koukají mě projíždějíc. Jinak jak budu doma, budu řešit větší snížení. Musím upravit ty podběhy, možná proříznout a tu podložku udělat :) Děkuji, tento rok je to sladěné dobře, jsem víc než spokojený proti minulému roku :) Sm0g: jo ten nový znak tomu dal zase své kouzlo...měl jsem k němu odporu přes rok a půl a na tento rok jsem se k tomu odhodlal a je to zase detail co udělá parádu a radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tak to verim ale ja drhnu téměř vsude ikdyz je pravda ze obcas na to slapnu abycj se provetral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tak to já taky, nebojím se toho i minulý rok jsem jezdil dosti svižně, jednou se na mě lepila O2 a tak jsem lítal zatáčky nezatáčky kolem 150 km/h...bylo znáš,že stavák sedí a on se sérií se bojí :D....ale jinak jezdím pohočiku a piánko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Sme na tom vsici stejne koukam :D jen ja sem jeste visoko :D ale jak vidim ve zpetnaku nasranou tigru 1.4 tak se neudrzim a jedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Já sváma nemám nic společnýho,já si to v klidu štráduju i do lesa..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Samej pilot tady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Ještě aby ne. Ať je někdo na zemi, tak se u něj nezapřou lehkého zavodnické sklony :-D aj ja jezdím dosti svižně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Normálně se mi zdá že ty pneu kloužou, mám s tím větší strach než na zimákách, ale asi to ještě víc testnu, mám s tím zatím cca 100km takže asi tak... Já naštěstí zas takovej pozor dávat nemusím :D Přecejen jedu spíše decent než high low :) Ale na pěknej low se podívám vždy rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Vždyť na předku máš Hankook Ventus to jsou kvalitní gumy. Já ale měl lepší pocit na těch činách co jsem tam měl prve. Ted ty činy co mam, tak si taky nemohu zatím stěžovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Hans: Kdy jedes smer domov chlape?Mozna bych mel zitra k veceru chvili na pokec jestli tady jeste budes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Ja mam Continentaly, ale uz stare a tvrde tak ze to take neni dobra kombinace. Kdyz pridam tu kombikovou prdel na serii, tak nekdy cekam kdy me predbehne :-) V tom byl podvozek se mnou, v zatackach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Spooky1: Bud dneska večír a nebo zítra po obědě, jenž dneska prší tu celou dobu, tak se mi moc s autem ject nechce abych ho neměl moc špinave ač v sobotu bude menší očista :) ikdyž je čisté :D BerryRS: Jojo takto jsem měl starší Barumky a hrůza. Ted mám nové číny a chtěl jsem nankang ale dost zdražili a nakonec jsem dal na typ zde od bývalého člena konwase, který je měl na audi a super...zatím si je vynachválit nemohu. Nehučí, nekloužou nic....Jinak ty co má sm0g, tak na předku jsou kupované nové pneu, tam jsem pořizoval nové a vzadu jsou od kamaráda z pneuservisu co měl na jeho leštěnce a najel s nima sotva 2000km a já na nich najel tak 6000km...takže pneu zánovní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Hanzi musím říct, že podle foto pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 No už bylo na čase panáčku hezké to máš se musí nechat , ale zavařený nárazník je nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.