Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Tak jsem to tedy zvednul. Vzadu to šlo o cca 1cm a už to je v pohodě a vpředu stačilo 0,8mm a taky už to neleželo v zatáčkách tolik na tom podběhu. Tudíž od minulýho roku jen cca o 1cm výš :P..... Plán jasný, úprava podběhů a stočení na krev :lol::lol: možná odklony nebo stočení podložek :D :lol::lol:

Ještě že jsem si koupil stage 3 od FKčka....štělovacího prostoru habaděj, není nad možnost stělovat od -35/-85 :D.....čísla vpředu od země k blatníku 58,4cm vzadu 60,2cm....hrana nárazníku 3,8cm a náprava 4,2cm :) takže to chce dolu :D :D

post-19884-0-50310500-1399382437_thumb.jpg

Na zadku s těmito koly mám dost rezervu a tam to bude muset být o maličko výš....ale předek jde seštelovak jako minulý rok...což jsem nejdříve nechtěl ale ted mě to štve a chci ještě víc tudíž helper ven :P :D

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Ty jo vidíš to, jsi měl přijet na pokec. To vědět, tak by se nám 3 parták na pokec hodil.

Ehm, mára přišel koukal a pak zkusil strčit prst mezi kolo a blatník s podběhem vpředu a nešlo to ....a jen jsem od něj zaslechl...Hans ty jsi hroznej blázen :D.... šel k auto a jen to je vůl :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Šterny: tu v Suchém Vrbném v ČB je taky děsná silnice a po cestě do Litoměřic, kde jedu taky přes Prahu to taky není nijak růžový ale zvykneš si :D....mě to i baví, nikam nespěchám a užívám si ty lidi jak nechápajíc koukají mě projíždějíc. Jinak jak budu doma, budu řešit větší snížení. Musím upravit ty podběhy, možná proříznout a tu podložku udělat :)
Děkuji, tento rok je to sladěné dobře, jsem víc než spokojený proti minulému roku :)

Sm0g: jo ten nový znak tomu dal zase své kouzlo...měl jsem k němu odporu přes rok a půl a na tento rok jsem se k tomu odhodlal a je to zase detail co udělá parádu a radost :)

Odkaz ke komentáři

Normálně se mi zdá že ty pneu kloužou, mám s tím větší strach než na zimákách, ale asi to ještě víc testnu, mám s tím zatím cca 100km takže asi tak...

Já naštěstí zas takovej pozor dávat nemusím :D Přecejen jedu spíše decent než high low :) Ale na pěknej low se podívám vždy rád :)

Odkaz ke komentáři

Spooky1: Bud dneska večír a nebo zítra po obědě, jenž dneska prší tu celou dobu, tak se mi moc s autem ject nechce abych ho neměl moc špinave :lol::lol: ač v sobotu bude menší očista :) ikdyž je čisté :D

BerryRS: Jojo takto jsem měl starší Barumky a hrůza. Ted mám nové číny a chtěl jsem nankang ale dost zdražili a nakonec jsem dal na typ zde od bývalého člena konwase, který je měl na audi a super...zatím si je vynachválit nemohu. Nehučí, nekloužou nic....Jinak ty co má sm0g, tak na předku jsou kupované nové pneu, tam jsem pořizoval nové a vzadu jsou od kamaráda z pneuservisu co měl na jeho leštěnce a najel s nima sotva 2000km a já na nich najel tak 6000km...takže pneu zánovní :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...