Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Mě se u vás taky líbilo a domu se mi nechtělo vůbec. Už to chce Žamberk. Jinak zde foto z dnešní makačky. Do konce víkendu budu mít rozleštěno ačkoliv na tom nechám ruce. Alespoň lidi co mi to nepřáli mají pech :-D

yna2epej.jpg

yzuqusu3.jpg

7u9yvapy.jpg

Brousím a rozleštuju celé auto, takže znovu z venku komplet rozebráno :-/

Odkaz ke komentáři

No celkem se na to vyprdnul, on kdyby to rozleštil, tak by to bylo v pohodě, jenže evidentně mu nějaké rozleštění bylo jedno. Takže já komplet brousím a rozleštuji a jde to bez problémů. Není na tom nic složitého :)....zítra přeleštím komplet auto finálkou a bude to v pohodě. Já se nevzdávám nikdy! Vždy najdu cestu jak to opravit a jak to udělat pěkné ;)....zítra nafotím auto po leštění a až to umyju, tak udělám pořádné fota ale mám radost celé se mi to daří, nečekal jsem, že to půjde fakt lehce....hold lakýra byl jen línej rozleštovat, což já rozhodně nejsem ;)

Odkaz ke komentáři

Je to ďábel :palec: :D
uce na tom necháš, ale bude to stát za to! Jinak jediné pozitivum na toho lakýru můžu říct, že ta barva je moc pěkná a má super strukturu. Na fotkách to není vidět, ale na živo pecka. Když jsem auto viděl jak mu to odfláknul tak, jsem z toho měl hoodně špatnej pocit :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Diky kluci....ale kdo se bojí nesmí do lesa...a v úpravách auta se nesmí nikdo bát, jinak nic nedokáže....přes potíže se da udělat vše dobře, chce to jen odhodlání ;-) a držíte mě nad vodou vy.

Horší bylo, že mi to nedoleštil a tak je to zase jen na mně. Ale je to mé auto a tam se bude makat dlouho pač vždycky jsem nespokojen.

Dnes mi ale počasí nepřeje. Prší od včera od 9h a tal leštím v garáži a už jsem vymrzlej a už se mi ven nechce, :-( tak to nechám aj na zítra a hold zítra tomu dam ještě nějaké hodiny na víc ;-)

qu4apyde.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Nevím zda tu chválu zasloužím či ne, to je na posouzení každého z vás ;) snažím se udělat maximum proto aby to bylo pěkné. S tím lakem se mi ty opravy zatím daří :rolleyes: Jinak pro Huba73... nerovnosti a to co se mi nelíbí zbrousím 1200,- pod vodou pak 2200 a už jen stačí mít leštičku, na to kotouč od 3M + 3M pastu 50077 a už to jde samo :)

Odkaz ke komentáři

Tak hotovo a byl tu i Mára to omrknout ale bohužel jsem už byl hotový :D....může říct více zda se to povedlo, myslím si, že jsem tomu dal dost práce a že je to mnohem lepší než předtím ač nějaká chybička se najde ale s tím nic pro tuto sezonu neudělám.....

Zde foto jak to vypadá z blízka
post-19884-0-44049200-1399218770_thumb.jpg

Zde pár fotek navíc po umytí z venku, vydetailování a navoskování...hrozná práce :D :D
post-19884-0-91496200-1399219045_thumb.jpgpost-19884-0-63598300-1399219144_thumb.jpgpost-19884-0-83698600-1399219064_thumb.jpgpost-19884-0-73801900-1399219094_thumb.jpgpost-19884-0-52637300-1399219119_thumb.jpgpost-19884-0-16790900-1399219172_thumb.jpgpost-19884-0-45029800-1399219516_thumb.jpg

BEZ SPZ :P
post-19884-0-83777700-1399219243_thumb.jpgpost-19884-0-33652000-1399219288_thumb.jpgpost-19884-0-51370700-1399219307_thumb.jpgpost-19884-0-13277800-1399219320_thumb.jpg

Večer snad bude sestříhané video :)....udělal jsem pro vás takový bonus :D

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...