Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

MirajZz: Jsem za půlkou šití, již přes 20h práce ;) a ještě nejsem u konce ale už mám spodek udělaný i na podlaze :) Tak vydržte ještě do zítra :) páč pojedu zase tak do noci a zítra to dodělám, dneska a včera komplet celý den jen šiju :(

numikk: Díky snažím se co nejvíc to jde ale interiér bude suprový :) už se na něj nemohu dočkat až bude celé :)

princes: To je jasnačka, že víš jak to bude vypadat, tím jen lépe a mohu jen překvapit ;)

Odkaz ke komentáři

Ano už to mám :-) po 41 hodinách práce tedy po 4, 5 dní dokončeno, přiděláno k podlaze a vyzkoušeno v autě :-).... bohužel fotky dodám až zítra, pač se bylo ve škodovce v MB na večerní prohlídku s pár členy fóra a tak jsem se k tomu nedostal a píši omluvenku z mobilu. Ale je se na co těšit ;-)

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

ahoj teda na zivo je to fakt pecka, kazdej se musi ohlidnout.vsiml jsem si te na benzine v DOKSECH a musel jsem na tebe pockat,pak jsem se ti lepil na zadek jen abych si to mohl prohlidnout.zdvizenym :palec: jsem to ocenil.fakt super.ani jsem nevedel o srazu jinac bych uvazoval jet tam,i kdyz tam me odcizili moji prvni Octavku :(

Odkaz ke komentáři

Princes: omlouvám se za zpoždění ale jak zde už psal Sade, byl jsem se mrknout na srázek v Doksech nakonec a tak jsem od rána pulíroval a pak na srazu byl až ted jsem se dostal na PC. Pro ty co mají můj FB už asi ví ale i tak dám sem fota :)

Sade: Já jsem si říkal, že mi tak octávka byla trocha povědomá a ještě jak jsi stál a jen jsem projel a ty jsi se rozjel a celou dobu zamnou, tak jsem si říkal, že mě to nějak pronásleduje. Viděl jsem zdvižení prst hore a také jsem mával a musím říct, že mě to hrozně potěšilo :)

Zde slíbené fotky z 41h šití ;) a jedna radost co jsem si dovezl, takže pořád platí co sraz to pohárek :P

post-19884-0-65195400-1400360309_thumb.jpg

post-19884-0-97243300-1400360320_thumb.jpg

post-19884-0-65468500-1400360343_thumb.jpg

post-19884-0-11154100-1400360356_thumb.jpg

post-19884-0-53548900-1400360367_thumb.jpg

post-19884-0-99337800-1400360379_thumb.jpg

post-19884-0-16590400-1400360396_thumb.jpg

post-19884-0-92430700-1400360408_thumb.jpg

post-19884-0-41939600-1400360419_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

MirajZz: Díky, též se mi to líbí a hlavně to ladí s introšem mezi sedačkama apod. Už jen ty boky přečalounit :P a děkuji, nečekal jsem to ač lidi chodili a ptali se zda ty kola jsou r20 :D a jak jsem to tam dostal :D

Sm0g: Děkuji, a nevím, já to měl zadarmo, páč jsme to měli na dílně :D

Sterny: Děkuji, to chybí ale za tím křížem je hozený basák ač bych ho možná na příští rok udělal do bočnic a vzduch by tam přišel, pokud octa zůstane, tak cíl bude jasný, nový celolak a vzduch :)
Jinak k tomu šití, také jsem chtěl at mi to udělá čalounice ale nikdo do toho nechtěl, protože je to dělané na 2 kusy aby byla zachována použitelnost a skladnost té podlahy a tak mi nezbylo nic jiného než s vzít do ruky poprvé v mém životě jehlu a nit a jet sám :lol:

dream_less: To musí, páč celý týden vyšívat jednu podlahu je trochu moc :lol:

ciima: Děkuji, na chlapa si myslím že je to super ;)

Odkaz ke komentáři

to je tak když se chlap do něčeho zakousne tak to prostě udělá ... mám taky takovou vůli :palec: , ty prsty budou za 14dní dobrý ale kufr bude dobrý už pořát :palec:

co myslíte tím vzducháč do kufru ? jakože nádobu na vzduchovej podvozek ?

stejně si octávku necháš koukej kolik si pro ní udělal a děláš :palec: to ti srdce nedovolí jí prodat(One car - One story - One love...), novej lak jo zase nějakou jinou barvu ?

Upraveno uživatelem ciimaa
Odkaz ke komentáři

ciima: Přesně tak, vůli dokázat, že nic nevzdávám a že si dokážu udělat mnoho sám mám ...a jde to i bez financí udělat hezký jako ten kufr ;)

Konny: Děkuji, sám jsem se divil, že jsem do toho šel, nebál jsem se toho páč není slovo nejde a myslím si, že jsem zase poukázal na to, že když si člověk "ladič" řekne udělám tohle, tak to udělám :)

princes: Děkuji, myslím si že to očekávání splnilo na 100% a je to super a na to že jsem to dělal sám ručně, tak je to velká pecka, taky vyšít jen podstavu trvalo 4-5h :( .... FAKT ??? :D opičáku jeden :lol:

sterny: uvidíme příští sezonu, nechce se mi jí ted pustit té octy. Lidi chodí a pořád se mě ptají jak jsem tam dostal ty R20 :lol::lol: ale asi bych udělal nově lak a vzduch s odklony ...takže se nechme překvapit :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...