Přejít na obsah

elektrika /komfortní jednotka/

Guest seppes

Doporučené příspěvky

Ahoj prosím o pomoc,mám OCtu 2002 TDI 81Kw. měl sem problém s 5 dveřma nezamykaly na dalkáč, manuálně ano,motorek proměřen vyčištěn ok,kabeláž ke dveřím také proměřena také ok.Elektrikář mi řek že problém je v komfortní jednotce, tu sem na 5 pokus na vrakáči dohledal(shodné čísla na jednotce) a vyzkoušela ejhle dveře zamykají, teď jen doufat že půjdou spárovat.jenže auto mi 2 dny stálo doma,a teď nejde nastartovat, startér točí motorem jak o život a nic.a taky mi tam svítí, po zhasnutí všech kontrolek, kontrolka prokluzu a nezhasne.pojistky a vše kolem sem kontroloval.tak kde může být problém?? je možné že imobilizér nějak bloknul ŘJ a nejde to nastartovat??

Odkaz ke komentáři

Nikdo zkušenější nereagoval, tak zkusím já s méně zkušenostmi. Domnívám se, že kdyby zafungoval immo, tak bude svítit symbol klíčku.

Točí a nechytne - měl jsem případ, kdy mi zůstala viset chcípací klapka (z pohledu zepředu do motoru vlevo vzadu skoro u okna, na boku EGR ventilu takový pístek s táhlem ovládaný podtlakem), rukou jsem ji odblokoval a hned to startovalo ok.

Ten symbol ASR - nesvítí náhodou stále když je vypnuté tlačítko ASR na palubce?

Samo by asi bylo více vidět po zkouknutí VAGem, jestli máš někde možnost to nechat napíchnout tak by bylo ideální tím asi začít...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...