Přejít na obsah

Predna naprava-s cim zacat

dodok

Doporučené příspěvky

Zdravim pani. Chcel by som od Vas pocut nejake nazory alebo rady tykajuce sa prednej napravy.Mam OII Tdi 1.9 Pd 05/ 2010, 40000 km - jazdene v meste aj mimo tak na polovicu.Po zime a prezuti mam stale dojem,ze to je v predu take nervoznejsie ale nemozem povedat ze by to buchalo.Niekedy sa mi zda,ze to je Ok ale pri jazde v meste mi to pripada take rozhadzane. Poradte na co by som sa mal zamerat,lebo capy vyzeraju ok,kolesa vyvazene,ziadna vola v riadeni a celkovo jazdene velmi setrnne.Neviem cim mam zacat, co by bolo treba menit,alebo ci su to len moje prehnane pocity.Dakujem za nazory.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Já to řešil taky, pořád mi něco klepalo, tak jsem vyměnil úplně všechno a bylo to dobrý, ale nakonec ještě kotouče a destičky a teďka mám klid :-). Jediná dobrá rada je vyměnit prostě všechno, navíc ta cena není tak hrozná.

Aj to je jedno z rieseni, ale nemyslim si ze 2 rocne auto ( setrnne jazdene ) by potrebovalo vymenit vsetko...A este sa spytam ,co si myslel pod pojmom ,, uplne vsetko ,,?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Aj to je jedno z rieseni, ale nemyslim si ze 2 rocne auto ( setrnne jazdene ) by potrebovalo vymenit vsetko...A este sa spytam ,co si myslel pod pojmom ,, uplne vsetko ,,?

Úplně všechno = tlumiče, uložení tlumičů, tyčky řízení, tyčky stabilizátoru, kulové čepy, destičky, kotouče, , vodíci kolíky kotoučové brzdy, uložení ramene přední, uložení ramene zadní - zesílené, plné a čepy řízení.

Určitě se toho dá vyměnit víc, ale tohle všechno prostě odchází :-) a moje auto má přes 202tis km, takže je logické, že se tohle prostě vyplatí. Jezdím taky šetrně, ale ty silnice jsou v takovým stavu, že to všechno odchází :-(.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...