xshreck Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Od zacatku mi skube motor - kdyz pustim uplne plyn cca mezi 1700-1900 ot a nasledne seslapnu ( jemne), tak motor dost citelne zaskube a pak jede normalne. Dela to jen pri techto otackach. Nadrz mam plnou, dela to i po komplet filtrech a rozvodech. Jinak jede normalne. cistil jsem i egr. Jen sani je zasrane s nejakiu vrstvou hnusu. Co by to mohlo byt? Predevcirem pri 400km trase mi to 250km vubec nedelalo,pak zase zacalo. Nevim na co se zamerit. Podle diag mi to nic neukazalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 nikdo nic? Nemuze to byt vaha vzducchu? mam ji zkusit odmastit cisticem na kotouce, ci jde zjistit jake ma hodnoty pres vag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Dneska jsem napíchl auto na vag, zkoušel jsem proměřit (podle nějakého návodu) váhu. Na 3 stupeň 100% plynu, do 1800 ot tam bylo cca 700mg a pak to rostlo až někde nad 1000. Tlak turba nad 2000. Nikoho opravdu nic nenapadá? Na servis teď nebudu mít nějakou chvíli čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Tak to bych řekl, že to váhou nebude, to by sedělo, ale pokud tam bylo víc jak dva na turbu, tak bude něco s regulací, pokud to nemáš čiplé. Ale může to dělat klidně i načnutá váha. Zkusit od někoho půjčit a vyzkoušet, to je ideál. Kamošovi dělá něcvo podobného, ale diagnostika mu vypsala váhu, se ani nedivím, říkal že ještě za 50 tis km neměnil vzduchový filtr. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Čip není jistý, chci na něj ale jít. Auto je kupované starší, nevím nic o minulosti. Takže je možné, že tam chip je (přijde mi že to jede nějak moc... budu si muset vyzkoušet jinou 66kw 1,9). Jinak jsem měl sundané sání, očista od všeho bordelu. + zaslepený egr. Poslendích 100km to neudělalo ani jendnou. Taky jsem tomu trošku přikládal, možná že bylo něco zatuhlého či tak (je to možné, pokud auto dlouho stálo?) nicméně uvidím. Ještě mne napadlo - nemůže to dělat nějaká podtlaková hadička? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Hadičky je dobré preventivně vyměnit po tolika letech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.