deleted Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Jejda tady to ožilo :) Díky všem,kterým se "Edition1"líbí,z toho mám i po těch letech vždycky radost,ale mám opravdu radost i z toho,když někdo slušně vyjádří názor jiný,tak jako kolega PlumJelinek.Napsal prostě,že se mu to nelíbí,tečka.Žádný rady jak by co udělal,co by sundal a co naopak nandal,žádný blinkací smajlíky ;) Já jeho názor respektuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 ahoj, musím ti tu krásku pochválit i tady :) je fakt nádherná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 ahoj,je možný že sem tě dnes s tvým autem zahlédla v jednom západočeském městečku?? bohužel nevím odkud jsi,tak se omlouvám jestli se pletu ale auto bylo na chlup stejný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Jedna z nejhezčích Octavek zde na foru a na SH foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 čavec,je to pěkný auto,ne každýmu se povede takhle pěkně poladit a ty kola k tomu perfektně sednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Moc pěkná Octa je vidět že máš vkus, a že se toho nebojíš. Po stejných kolech už dlouho toužím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Tak mě Milan přetáhl na toto nové forum. Zdravím tě, a těším se na tvé další inspirativní kreace na tvé krásné Octávěnce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 moc pěkná octávka perfektně sladěná jen tak dál pěknejch octavek není nikdy dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Taky musim pochvalit vzhled celeho vozu...Neni co vytknout. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 překrásná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Díkes kuci. for surfman myslím,že nebudeš litovat btw kam jsi jezdil služebně na základnu?TOP?Nebo nějaká stavební firma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 for milan - jojo, jezdil jsem tam pro jednu stavební firmu, když jste to tam měli rozkopaný , jo a litovat určitě nebudu, jen musím najít čas a místo trochu nafotit tu svou octávečku, ještě na ni mám dost práce kdyžtak pro všechny - nevíte o dílech komplet na předek na facelift OI ve stříbrný metle? Akutně sháním chladičovku a pravé přední světlo, páč někteří umělci s SUVéčkem neumějí couvat a nevědí kdy mají zastavit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Našel jsem tvojí octu na Kopáčkovi: http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-i/exte...line-symetricke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Ajo,největší sranda je,že ta zrcátka jsou jiná než ty co nabízí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 tak to je mazec ;) :D bych jim napsal, jen z legrace Tohle je hrozna drzost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Hmmmm smekám kolego,je to vážně krasavice Je na ní vidět spousta práce ;) ,ale má jednu chybu,není to kombík :D Přeji mnoho šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 jj Tohle není poprvé co někdo použil miklovu fotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 (upraveno) Konečně jsem si našel čas a absolvoval odbrždění u Dieselpower v Praze. Pohoda,dobrý pokec s Ríšou a jeho kolegou.Spokojenost s výsledkem měření. Upraveno Květen 4, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 krása! co máš za úpravy, nebo je to tu někde popsaný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Tak spolu se softem na míru je tam tohle. -vstřikovací trysky Sprint 764 -turbo Garrett 1749VA -Allard Power Pipe Kit Protože to je 66kW AGR,tak navíc 1.díl výfuku,ventil N75. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Neberte tohle jako rýpání, ale čistě jako otázku, na kterou mě zajímá odpověď - proč si někdo "tuní" motor u svý 66kw Octávky na skoro dvojnásobnej výkon a nekoupí si silnější auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Neber to jako odbytí,ale pokud si ne to nedokážeš odpovědět sám,je každé další slovo mrháním času. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 tak to by mělo ještě vyšší potenciál ne? a IC je sériový nebo FMIC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Jj víc by to šlo,ale nechtěl jsem to hned tlačit moc na pilu.Znáš jak s jídlem roste chuť, ;) Nechal jsem si ještě rezervu,do budoucna.Každopádně už bych dával hybrid,podle posledních info je má Andre solidně vychytaný.Potom by šel i FMIC.Zatím tam je seriový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 tak až se budeš zbavovat VA, tak dej vědět ;) ale aspoň 2 měsíce dopředu, ať stačím našetřit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Myslim,ze pekny cisilka ta masinka vyplivla.. :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 PĚKNĚ JSTE TÉ TVOJÍ ČERNOŠCE NALOŽILI ;) :P :D TAK SI TEN VÝKON UŽÍVEJ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Dakie,buď v klidu,tak honem to asi nebude :D Pokud by jsi do toho šel,určitě začni u Andreho,turbo od něj jde jak hodiny ,cena skvělá a ještě odkoupí staré,pokud není total crash.už tam bral i kámoš a taky moc spokojenej. Martyp jsem spokojenej,tak nějak jsem ta čísla čekal,ale jsem rád,že je mám i na grafu a o něco lepší,než byl odhad. :P RAZTY už si to užívám dlouho,jenom jsem si pořád nemohl najít čas zajet na brzdu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 mikl: MOccccc pěkny výkon :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 (upraveno) Upraveno Květen 4, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.