Přejít na obsah

Black Magic Pearl

Doporučené příspěvky

Jejda tady to ožilo :) Díky všem,kterým se "Edition1"líbí,z toho mám i po těch letech vždycky radost,ale mám opravdu radost i z toho,když někdo slušně vyjádří názor jiný,tak jako kolega PlumJelinek.Napsal prostě,že se mu to nelíbí,tečka.Žádný rady jak by co udělal,co by sundal a co naopak nandal,žádný blinkací smajlíky ;) Já jeho názor respektuji :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

for milan - jojo, jezdil jsem tam pro jednu stavební firmu, když jste to tam měli rozkopaný :palec: , jo a litovat určitě nebudu, jen musím najít čas a místo trochu nafotit tu svou octávečku, ještě na ni mám dost práce

kdyžtak pro všechny - nevíte o dílech komplet na předek na facelift OI ve stříbrný metle? Akutně sháním chladičovku a pravé přední světlo, páč někteří umělci s SUVéčkem neumějí couvat a nevědí kdy mají zastavit :)

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 10 měsíců později...

Dakie,buď v klidu,tak honem to asi nebude :D Pokud by jsi do toho šel,určitě začni u Andreho,turbo od něj jde jak hodiny ,cena skvělá a ještě odkoupí staré,pokud není total crash.už tam bral i kámoš a taky moc spokojenej.

Martyp jsem spokojenej,tak nějak jsem ta čísla čekal,ale jsem rád,že je mám i na grafu a o něco lepší,než byl odhad. :P

RAZTY už si to užívám dlouho,jenom jsem si pořád nemohl najít čas zajet na brzdu. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...