Přejít na obsah

O1 kompletní černý interiér + sedačky + tapecy

RudisTDic

Doporučené příspěvky

Pokud chce někdo předělávat šedivý interiér na černý,tak dávám možnost to zfouknout najednou..mám naprosto kompletní interiér ze sedanu včetně tapeců sedaček a veškerých plastů!! Do poslední příchytky!!Každý černý plast je zabalen do fólie,aby se nepoškrábaly,plasty i sedačky v TOP stavu!! Černý koberec a pirelky dveří samozřejmostí..součástí je i obložení kufrtu..

Cena za komplet vše co jsem uvedl je 6000kč..

Foto sedaček a tapeců zde..plasty fotit nebudu ani na požádání,každý ví jak vypadají a píšu TOP stav! Takže to znamená TOP..a jsou beztak zabalené..převzetí pouze osobně..

Dílů mám víc,tak pokud někomu schází nějaký plast,tak se ptejte,pokud ho budu mít víckrát,tak není problém poslat,ceny od 100kč..

Sedačky bez výbavy,pouze bederky a výškově stavitelné..při zájmu pište na 720204704,nikomu nerezervuji,kdo přijede,tak si to odveze..

post-6127-0-58443900-1338144618_thumb.jpg

post-6127-0-93530500-1338144703_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ZMĚNA,MOŽNO I PO DÍLECH !!

Komplet sedačky 2000kč

Komplet nastrojené tapecy 2000kč

Celý interiér bez sedaček a tapeců 2000kč

Plasty z tohoto interiéru po kusech prodávat nebudu,jedině v sadách..tzn 1:spodek palubky s tunelem 2:obložení prahů,sloupků a podběhů 3:kompletní obložení kufru atd..

Některé plasty mám 2x,tak se ptejte,,ale mám toho nad hlavu a nemůžu hned všecko fotit..

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...