spitfire Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Chcem vymenit klasicke ziarovky v prednych svetlach za LED Nieco taketo Kedze ale niekoho genialnneho v Skodovke napadlo ze v prednych svetlach na smerovkach zmenit polaritu, ziadne LED tam len tak jednoducho nepojdu . Treba zmeniť polaritu napajania, jednoducho vymeniť + za - a vseto pojde aj s klasickymi ziarovkami aj LED Preto sa chcem spytat ci ste niekto podobný problem už riesili. V Etke som nasiel ze sa da objednat vnutorna kabelaz do svetlometu, a teda sa musi dat nejako vymontovat. V DP som nic nenasiel. svetlo.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Takze pre tych co by podobny problem mali, riesenie je rozobrat svetlo a prerobit kabelaz priamo v svetle (PN kabelaze 1Z0941813b) konektor treba opatrne vylupnut pretoze ma uzamykacie haciky na vsetkych 4 stranach ale ide to. Po uprave sa daju pouzit tak klasicke ziarovky ako aj LED :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 A nebliká to rychleji, když tam jsou LEDky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 A nebliká to rychleji, když tam jsou LEDky? Asi o 15 % ano (su tam pouzite inteligentne LED) ale nieje to vobec problem Najvacsi rozdiel je v intenzite svetla a rychlosti rosvedcovania, pri smerovkach je to brutalne vidiet. Zajtra spravim video, nech je predstava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 A koľko si za ne dal? Poprípadne link by mi veľmi pomohol :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 A koľko si za ne dal? Poprípadne link by mi veľmi pomohol :) . kupoval som to cez ebay http://www.ebay.com/itm/260772488599?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Cena bola $26 aj s postovnym od sudruhov z Ciny (pardom Hong Kong) bolo to v SR asi za 10 dni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 (upraveno) Existují LEDky do předních blinkrů, kterým změněná polarita nevadí. Upraveno Červen 30, 2012 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 K čemu to je dobrý? Přidá to nějak na výkonu nebo ty žárovky v blinkrech tolik žerou či odcházejí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 bliká to efektně.... prostě jako ledka, tak ostře :) těžko popsat prostě, koukni jak bliká led blinkr v porovnání s klasickou žárovkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Bojím sa že za priameho slnak to nebude dosť svietiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 stačí obrátit polaritu v blinkru, nevyrábí se s jinou polaritou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Já nic obracet nemusel a v porovnání s Philips SilverVision (který jsem tam měl předtím) svítí LEDky jednoznačně silněji s pestřejším oranžovým odstínem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 bliká to efektně.... prostě jako ledka, tak ostře :) těžko popsat prostě, koukni jak bliká led blinkr v porovnání s klasickou žárovkou Sorry, já to myslel vyloženě jako rýpanec. Takže oceňuji pohodovou odpověď. B) Nad LEDkama jsem taky uvažoval, ale spíš z důvodu menšího odběru a delší životnosti. Vyšší svítivostí jsem si nebyl tak jistý. Snad jen u interiérových světel. Odrazuje mě však nějaké přídávání odporů a oprcávání diagnostiky žárovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Odrazuje mě však nějaké přídávání odporů a oprcávání diagnostiky žárovek. S Ferdovou upravou zadne odpory a opxcavani CAN diagnostiky (OBC) netreba, a presto to dale zarovky (LED) kontroluje, zadne dalsi falesne alarmy s LED... Pro O2 FL. Moje osobni zkusenost, napr. v dennikm sviceni me perfektne funguje (tzn. bez dalsich chybach zarovek) i po vymene LED zdroju za jine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Ta Ferdova úprava vypadá zajímavě. Takže už žádné hlášení dignostiky a LED lze použít kdekoliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Ano, presne tak, mam to jiz delší dobu, menil jsem mezitím i LED v parkovackach, porad OK, zadne chybove hlasky. Nezkousel jsem ale v blinkrech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.