Kuliss9 Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Prodam navigaci SKODA MFD DX, index A viz. foto. K navigaci je mapa CZ+PL 2011 (Mohu přidat i novější), navi mluvi cesky a nema ulamane jistici plisky, krasny stav (U těchto druhů je možné, že když se dají do auta kde navi nebyla ta kse automatický hodí z češtiny do angličtiny, proto k navi přidám i cd s cz jazykem a cz mluvením, kdyby se tak náhodou stalo ve vašem voze. Cena 5500kč Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Duvod prodeje? Pred nedavnem jsi ji kupoval ... Mam zajem. Diky. Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Ahoj důvod prodeje je ten, že jsem objednal navi 2x. Jeden z prodávajích nebyl za 14 dní schopen navi poslat a když jsem mu napsal ať si ji nechá, že jsem ji objednal jinde tak ji poslal, proto mám navi nyní 2x. Mohu klidně vyfotit obě naráz jednu mám v autě a druhá jde na prodej, tak aby byla jistota, že nelžu můžu je v případě pokud budeš chtít vyfotit vedle sebe Odkaz ke komentáři
Guest Martin Škrabal Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Prodam navigaci SKODA MFD DX, index A viz. foto. K navigaci je mapa CZ+PL 2011 (Mohu přidat i novější), navi mluvi cesky a nema ulamane jistici plisky, krasny stav (U těchto druhů je možné, že když se dají do auta kde navi nebyla ta kse automatický hodí z češtiny do angličtiny, proto k navi přidám i cd s cz jazykem a cz mluvením, kdyby se tak náhodou stalo ve vašem voze. Cena 5500kč Zdravím, Je potřeba něco navíc pro připojení do OCTAVIE 2004/96kw (ambiente) ? Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Navi stále v prodeji, nyní sleva na 5000kč, zájemci pište raději PM, Jinak co je a není potřeba je zde napsáno v návodech, ale mělo by to být vše co zde nabízím :) Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 !!!PRODÁNO!!! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky