čermi Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 ze cviceni... ve ctvrtek nebo kdy jsem se pohadal s kamaradem na tohle tema, jestli ma u 8 let staryho auta cenu delat celolak dejme tomu za 15tisic Kc no nevim jestli to má cenu jenže já když to umeju tak to je fakt hnus velebnosti bych blil :o sice sem některý face díly sehnal v barvě ale neni to ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Když ji člověk miluje tak není u celolaku co řešit ;-) Jinak lampy uvidím. origo jsou nejkrásnější,ale nějak budou hodně světlý proti zbytku auta a to mě asi bude vadit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 lampy jedine cely... jak zastrikas jen ty dve bily mista, tak to vypada divne, to je aspon muj nazor... ted prave - ehm, sakra, co mi to leze z huby... ble - Olin prodava na SH ty ciry zadni lampy, ale nejspis to budou ciny... uz jsem premyslel, ze je koupim a prestrikam na tmavo, ale zase do toho resit zarovky, nebo ledky to by vyslo na poradnej balik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Houmik: nikde jsem neřekl, že bych dal tmavý jen zpátečky a blinkry...Ale fakt jsem přemejšlel si koupit Hella moduly a světla si udělat... No uvidím... Zatím na to kašlu. Mám spoustu jinejch věci na řešení... Jinak pokud zatmavovat tak bych koupil ty celobílý nejspíš a zatmavoval ty... no uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jasne jasne, ja vim, ze si to nenapsal, jen jsem rekl svuj nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Jo tááák. Ty jsi mě předem varoval. Tak to pak jo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 presne tak, takova pratelska rada uz mas objednanou klicenku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 presne tak, takova pratelska rada uz mas objednanou klicenku? Jo už jsme vittovi psal mejla, že mě ji vezmeš na besídce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jasna vec ti ji pak hodim hned po ceste asi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 co je to tady?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jasna vec ti ji pak hodim hned po ceste asi... Jasan. Se ještě domluvíme ;-) co je to tady?? Debata... co by? Se pojď zapojit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Jasan. Se ještě domluvíme ;-) Debata... co by? Se pojď zapojit ne? Jo a očem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 O lampách a o klíčence... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 O lampách a o klíčence... joo tak to jo to se rád přidám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 o lamach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 joo tak to jo to se rád přidám Tomůžeš... mi se zlobit nebudeme... ;-) o lamach? No lamy jsou tady všude okolo... o těch se bavit nemusíme ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Tomůžeš... mi se zlobit nebudeme... ;-) No lamy jsou tady všude okolo... o těch se bavit nemusíme ne? joo no to jsem rááád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 já se taky přidám o čem že je řeč??o lamách?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 O lamách, o lampách, o klíčenkách... Prostě úplně o všem... A k těm lampám, odpolkojedu pro ty přední bludičky... Tak jsem na to zvědavej jak rychle je doladím a nasadím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jsem zvedavej, jak to bude fungovat ale spis uz bych chtel videt to lizatko, jestli ho mam taky kupovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jsem zvedavej, jak to bude fungovat ale spis uz bych chtel videt to lizatko, jestli ho mam taky kupovat To já jsem zvědavej taky,ale věřím, že dobře... Jen přeci není Jenda žádnej amatér a ví co dělá... Lízátko je trochu problém... Porád nějak nemám nalakovanej ten nárazník.... a nejdřích bych chtěl vyřešit kola a až potom nárazník... No uvidím jak to dopadne... Asi v týdnu zkusím zavolat Martinovi co ten lak nárazníku a jestli má nějakou představu... Ale asi to bude nějakou korunu stát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 To já jsem zvědavej taky,ale věřím, že dobře... Jen přeci není Jenda žádnej amatér a ví co dělá... Lízátko je trochu problém... Porád nějak nemám nalakovanej ten nárazník.... a nejdřích bych chtěl vyřešit kola a až potom nárazník... No uvidím jak to dopadne... Asi v týdnu zkusím zavolat Martinovi co ten lak nárazníku a jestli má nějakou představu... Ale asi to bude nějakou korunu stát... juj tak tady se bude měnit design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jo a bude u toho lizatko od tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jo a bude u toho lizatko od tebe no konečně chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 juj tak tady se bude měnit design jj..., bude... už je to v plánu delší dobu... Jen nejsou love... jo a bude u toho lizatko od tebe :o Ty jsi mu to ještě neřekl? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 ja ti ani nevim, jestli o tom vi, ze lizatko bylo pro tebe vzdyt ja jsem ho ani sam neodebiral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 jj..., bude... už je to v plánu delší dobu... Jen nejsou love... Ty jsi mu to ještě neřekl? :o no mě se nic neřekne a při tom je v tom kousek mýho auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 ja ti ani nevim, jestli o tom vi, ze lizatko bylo pro tebe vzdyt ja jsem ho ani sam neodebiral :o Tak já nevíém jak jsi ho přebíral nebo nepřebíral... Jen že jsi mě ho dovezl... no mě se nic neřekne a při tom je v tom kousek mýho auta Tak já na něj nechám zespodu (aby to nebylo vidět) udělat nápis, že je od tebe... ;-) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Tak já na něj nechám zespodu (aby to nebylo vidět) udělat nápis, že je od tebe... ;-) No tak to beru koukám že bude cestovat po celé republice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 :palec: bude ryt v zemi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.