Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

kdyz bude o vikendu hezky, nechteli byste se sejit treba v sobotu uz pred obedem nebo tak a zacit delat ty trmeny? Chtel bych to mit hotovy, nez nahodim letni, abych je nemusel zase sundavat potom...

Tom: pan mi psal uz SZ, ze podle posty je balicek na poste, asi ma starost :o

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Jarda: Neboj budou fota. ;-) Jen se mě nece na dvakrát na poštu. ;-)

Houmik: Co jsi mu odepsal? Mu napiš, že o něm vím, doma leží lístek z penězma připravenej a srdíčko se jen třese,ale čekám ještě na ten druhej balík abych neletěl na poštu na dvakrát...

Jinak ty třmeny nevím. Mě je to jedno. Když budu doma tak by to šlo,ale nemám ještě ani barvu a ani kola... V sobotu je vezu ráno na lak. Tak pak ještě alespoň týden vytvrdnout a pak obout...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Tom: napsal jsem mu, ze o tom vim a co nejdriv se tam chystam. No s tema trmemama jde o to, ze se mi pak nebude chtit sundava ty kola, zase tam vrtat klicem, mam strach, ze je odru :o taky jeste barvu nemam, to by se sehnalo. Jsem prave myslel, ze az budou za par tydnu kola, tak aby ty trmeny uz byly... :o

Odkaz ke komentáři
Tom: napsal jsem mu, ze o tom vim a co nejdriv se tam chystam. No s tema trmemama jde o to, ze se mi pak nebude chtit sundava ty kola, zase tam vrtat klicem, mam strach, ze je odru :o taky jeste barvu nemam, to by se sehnalo. Jsem prave myslel, ze az budou za par tydnu kola, tak aby ty trmeny uz byly... :o

Tak jako můžeme... asi to není problém. když budu doma tak můžeš v sobotu odpolko dorazit, sjedem na garáž a je to za chvíli... ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...