Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 aby to z ty posty neodeslo zase zpatky :) typek uz bude asi nervozni, ze mu nejdou penize... Včera jsme koukal má to tam bejt do dubna,ale dneska pro to 100% dojdu... ;-) Se těším jak malý děcko,ale bude mě pěkelně srát mít doma část a nemoci to dát do auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 to uz vydrzis nebo muzes behat po pokoji s volantem v ruce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 a co si koupil??? :D :D :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 taky by me to zajimalo, jsou pekne tajemny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 No koupil... ještě nekoupil... teda koupil ten kus co ještě nemám a tu druhou část budu platit až na poště... :P A určitě z toho bude mít otloukánek radost... a já taky... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 No koupil... ještě nekoupil... teda koupil ten kus co ještě nemám a tu druhou část budu platit až na poště... :P A určitě z toho bude mít otloukánek radost... a já taky... :lool: druhou cast ceho??? :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 No toho překvapení přece... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 No toho překvapení přece... kurnaaaaa :lool: :lool: :lool: :D :D ;) :lool: :P :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 kurnaaaaa :lool: :lool: :lool: :D :D ;) :lool: :P :) :D No snad už zítra bude na poště... Už mě to sereeeeeee Jim to trvá týden... No snad budu mít v sobotu co dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 ja to vim, ja to vim :lool: hec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 ja to vim, ja to vim :) hec No ty to snadno víš, když kvůli tobě nemám co jíst... :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 (upraveno) jestli chces na jidlo, tak ja to odkoupim :lool: edit: myslim, ze treba Jarysek by to bral taky :P Upraveno Březen 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Myslím, že by to brala spousta lidí tady... :P A začíná růst čerstvá tráva takže pohoda... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 zitra jdu pro barvu :lool: a taky na pojistovnu kvuli prednimu sklu, tak jsem zvedavej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Co máš s předním sklem? Jo barvičku mám krásnou červenou... Dneska jsem s ní patlal tatíka feldu... Luxus barvička... a přemýšlím jestli vubec mám kupovat tu zelenou... :lool: A hele a prozradíme jim to co mě leží na poště? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 mam tam dve tupky a jedna uz se rozlejza, tak ho chci vymenit :) to vis, na sezonu :P ty jo, covece... ja bych dal na tvoje auto spis tu cervenou, bude se to tam hodit vic. Ja bych jim nic nerikal, pak bych dal fotku, jestli to poznaji :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 mam tam dve tupky a jedna uz se rozlejza, tak ho chci vymenit :D to vis, na sezonu :) ty jo, covece... ja bych dal na tvoje auto spis tu cervenou, bude se to tam hodit vic. Ja bych jim nic nerikal, pak bych dal fotku, jestli to poznaji :P No červená víc vynikne... Jdu dát dotaz do brzd... :-D OK... tak pak foto... budeme je napínat... začalo mě to bavit... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 jn, ta cervena tam vynikne lip :) dneska jsem se o tom bavil s tatou a on se me ptal, co tam chci dat za barvu, rikam bilou a on prej... no to ale bude dost videt v tech cernych kolech? :D neasi ty voe :lool: :P kvuli cemu to delam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 jn, ta cervena tam vynikne lip :) dneska jsem se o tom bavil s tatou a on se me ptal, co tam chci dat za barvu, rikam bilou a on prej... no to ale bude dost videt v tech cernych kolech? :D neasi ty voe :lool: :P kvuli cemu to delam No když o tom tak přemýšlím tak u mě budou dobře vidět obě... ;) Jak zelená tak červená... Ale červenou mám doma... nemusel bych kupovat tak ji asi dám a pak dyžtak předělám... Snad se mě tu k tomu ještě někdo vyjádří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 (upraveno) jen cervena to muuuuze byt :lool: Upraveno Březen 26, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Co máš s předním sklem? Jo barvičku mám krásnou červenou... Dneska jsem s ní patlal tatíka feldu... Luxus barvička... a přemýšlím jestli vubec mám kupovat tu zelenou... :) A hele a prozradíme jim to co mě leží na poště? Ty spooky můžeš mi říct proč už nejdeš na tu poštu?! :lool: takhle nás natahovat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Ty spooky můžeš mi říct proč už nejdeš na tu poštu?! :P takhle nás natahovat :) Te úplně jednoduchý. Mám to na poštu asi tři kilometry (takže hrozná dálka) a čekám až mě dojde zbytek k tomu abych to mohl namontit do auta. A když si vyzvednu jen tu část co už je na poště tak budu akorát daleko víc nervní a na ty pošťáky nas**nej... Tak dneska už to snad ale dorazí. Zítra bych nejspíš hned provedl montáž... I když z toho mám trochu strach,ale snad to zvládnu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Te úplně jednoduchý. Mám to na poštu asi tři kilometry (takže hrozná dálka) a čekám až mě dojde zbytek k tomu abych to mohl namontit do auta. A když si vyzvednu jen tu část co už je na poště tak budu akorát daleko víc nervní a na ty pošťáky nas**nej... Tak dneska už to snad ale dorazí. Zítra bych nejspíš hned provedl montáž... I když z toho mám trochu strach,ale snad to zvládnu... :) hm takže vime zas prd :lool: :P .. určo to zvládneš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 hm takže vime zas prd :lool: :P .. určo to zvládneš :) Ty woe, když už to tajím tejden tak se přeci teď neprokecnu ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Ty woe, když už to tajím tejden tak se přeci teď neprokecnu ne? :lool: jasná :P já jen trošku rejpu bo mám dobrou náladu sem se rozhod že dneska nepujdu do práce a pujdu montit fahrwerk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 kdyz reknes co to je tak ti to pomuzu namontovat :D :lool: :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 jasná :lool: já jen trošku rejpu bo mám dobrou náladu sem se rozhod že dneska nepujdu do práce a pujdu montit fahrwerk :lool: Správné rozhodnutí... Taky umím rejpnout :D Já se zase rozhodl do práce jít a odpolko jet pracovně na Innu (bo jak se to píše) kdyz reknes co to je tak ti to pomuzu namontovat ;) :lool: :P :) Tak já až to vyzvednu tak dám foto a ty zítra dojedeš mě helpnout... :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Tome ty valíš na Innu??waůůů :lool: vem mě sebooooooooooou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Tome ty valíš na Innu??waůůů :) vem mě sebooooooooooou :D Věř tomu, že by jsi tam nechtěla... Prej tam bude cca 3000 lidí... No bude to asi dost masakr a tělo na tělo... A když o tom tak přemýšlím tak asi se mě ta práce bude aj líbit po dlouhej době zase... :lool: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 tak mi napis sz co to je at se muzu pripravit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.