Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Věř tomu, že by jsi tam nechtěla... Prej tam bude cca 3000 lidí... No bude to asi dost masakr a tělo na tělo...

A když o tom tak přemýšlím tak asi se mě ta práce bude aj líbit po dlouhej době zase... :lool: :P

tělo na tělo?noo když to bude tvoje tělo,proč néé :) :D :lol: to hraje v těch Chlumčanech nebo kde??

Odkaz ke komentáři
tak na ty hydrostely na ty opatrne kamikovy to delalo taky a pred ted sme delali celou hlavu protoze mu jeden prasknul

No právě dneska chci zavřít auto do garáže a raději už snad ani nevyndavat... A když už musím tak se snažím to netočit moc... (ale nevím jestli bych si tím pomohl) Jenže mě čekaj aj rozvody tak bych to chtěl udělat najednou a ne to rozebírat na dvakrát...

Budu muset teď na kámoše až s ním budu mluvit ať mě dá seznam co vše musím koupit abych zjistil nějakou cenu na kterou se dostanu. (nebo kdyby poradil kdokoliv jinej, že Jarys ;) ) Tak se zlobit nebudu. Vím, že to tu někdo někde psal, co vše bych měl vyměnit a udělat,ale nemohu to už zase najít... :lol:

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
Houmik: no já to chtěl udělat najednou aj s těma rozvodama,ale asi to neklapne no... Uvidím co bude... práci bych měl mít zadarmo. Jen ten matroš musím někde nakoupit. ;)

Vladan: No já nakonec dám asi tu červenou, když do mě Houmik tak hučel...

Ja bych tam dal zlatu..tak by to byla pecka...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...