Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

tak sem volal kamikovy ze servisu a rikal ze ty INA sou supr ze sou lepsi nez SWAG takze za 1579kc

ina se dává jako prvovýroba ,pumpa je zase graff , a kladka je teď nevím zn.ale je tam Canada a ještě něco ;) já kupoval origo rozvody ve škodě a pkud ti můžu doporučit tak místo řemenu zn. contitech použij Gates toe špička mezi řemeny a dává se i jako origo

Odkaz ke komentáři
ina se dává jako prvovýroba ,pumpa je zase graff , a kladka je teď nevím zn.ale je tam Canada a ještě něco ;) já kupoval origo rozvody ve škodě a pkud ti můžu doporučit tak místo řemenu zn. contitech použij Gates toe špička mezi řemeny a dává se i jako origo

nekdy neni lepsi orginal nez jina znacka.. zatim co sem slychaval od mechaniku tak kazdej DOPORUCUje CONTITECH,... on ti asi rekne kazden neco jinyho :lol: :) vem to co bude za lepsi cenu kvalitou to bude skoro nastejno

Odkaz ke komentáři
mi je v práci používáme a kvalita nic moc poháníme s tím celou linku a nustále se trhají takže asi tak

ono taky jak co.. my mame od jedny firmy v praci taky dost veci neco dela na nejlepsi kvalite a neco uplna suska... ale jeste sem od nikoho neslysel ze by se mu roztrhl contitech remen ono taky zalezi na remenicich a kladkach v jakym sou stavu kdyz budou mit ostry hrany nebo nejak poniceny tak tam muzes davat co chces a budou se trhat furt :) ale to je jedno ja mu jen dal nabitku co mu muzu sehnat ja z toho nic nemam spise naopak takze je to na tobe spoky ale ty contitech uz maji moji 4 kamosi v autech a po 120 000 kdyz sme je menili vypadaly porad suprove :)

a uz mi rekni co si koupil :palec: ;) :) :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

taky premyslim, jesti ho koupit nebo ne... ale asi se na to vyprdnu :)

Jarysek: nevis nekoho v CB, kdo by mi umel udelat koncovku vyfuku? jako vyriznout naraznik a pak si s tim pohrat, aby to tam pasovalo?

Odkaz ke komentáři
chipmann: prijedu :smich::smich: ale nechce se mi kvuli tomu az do Usti nebo do Teplic :palec:

Jarysek: ja tohle sam asi neudelam. Vyriznout naraznik, udelat si nejaky kolinka, aby tam ten vyfuk potom pasoval atd...

tak ja to zkusim a uvidis jak to bude vypadat kdyztak ti to pak udelam :smich: ale uz sem delal hodne vyfuku :smich: ale resim jestli nemam udelat falesnou koncovku abych nemel zacouzenou prdel :) ;) :smich:

Odkaz ke komentáři

Jarda: Urcite vezmu toho contitecha.Co jsem je do ted pouzival tak naprosta spokojenost. ;-) Nemam duvod menit.

Houmik: Ty haaajzle.Takhle jim kecat.

Kuci opravdu jsem cekal na postu.Hned jak v noci prijedu dom jdu rozbalovat,vybalovat a montovat.Pak dam fota.Kridlo si porad nejsem jistej jestli jo nebo ne.Ale spis ne.Mam ale v planu protazeni strechy ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...