Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Jo to je... Ale taky je to bohužel o financích který zatím tak nějak střádám kde se dá a musím nejdřív vrátit bráchovi co dlužím a pak se uvidí co dál...

Ale chlapi díky za podporu... Budu se snažit vytrvat... :lool: Jen prostě... No znáte to...

Odkaz ke komentáři

Houmik : Vis jak ono nejde pausalizovat, ja mam taky kola po nekom, ale kdyz se s prodejcem domluvis a neni kokot, tak spolu zajdete do pneuservisu ten ti je na vyvazovacce roztoci a vidis neco, a pokud mas dalsi pochybnosti tak kdyz uz jste v tom pneuservisu tak si je nahodis na auto a projedes se. Tak sem to udelal ja a vsici byli spokojeni. Vydelal sem ja, pneuservis a prodejce taky bo ma jistotu ze nebudu za pul roku neco reklamovat....

Jediny problem muze nastat kdyz kupujes samostne disky jen od nekoho, ale ty na vyvazovacce roztocit jdou taky a kopance na tom jdou taky videt.....

Odkaz ke komentáři

Kola se kupovala bez gum. Byla za super prachy takže s pískováním, komaxitem a rovnáním budu na ceně za kterou se běžně 17" jetý prodávaj. Možná o malonko víš,ale budu vědět že jsou opravdu v pohodě. Takže asi tak. Jinak koupit kola nový by bylo samozřejmě pohodlnější,ale cenově trochu jinde. Jen mě sere, že jsem ko*ot a nedal jsem je kámošovi roztočit před lakem. Ale to je moje blbost... Kola byla kupována od kluka kterého jsem v životě neviděl. Přebíral mě je od něho kamarád který ho zná a potvrdil mě že na nich do poslední chvíle jezdil. Samozřejmě pokud jezdil po městě tak je to něco jiného než když já jezdím většinou dálky a ne zrovna nejpomaleji...

Jinak srovnání bude stát maximálně 1000,- za oba disky,ale snad se to povede levněji. Teď mě prostě jen štve že se nenechali roztočit před lakem a srovnat. Sice se neodřou jen tam možná zůstanou malé ďubky. Nejvíc mě štve, že už jsem je chtěl mít na autě a s**e se mě nějak všechno na všech frontách...

edit: Houmik: Jinak nový kola neznamená bez problémů. Kámoš koupil nový kola a nemohli to jedno dovyvážit... Takže nový neznamená vždy bez problémů...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...