Spooky1 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 tak sem hned napsal a uvidime ale vsude mi psali ze ukoncili vyrobu.. leda ze by je mel nekdo na sklade Ještě jsem tu zkusil poptat jednoho človíčka... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Ještě jsem tu zkusil poptat jednoho človíčka... :) a ma? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 ty kola jsou fakt DOOOOS DOBRÝ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 a ma? :o Zjistí :( ty kola jsou fakt DOOOOS DOBRÝ ;) Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Zjistí :( Díky ;) tak pak dej vedet... asi budu jezdit na zimakach cely leto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Ale tak nestraš ne... Ty už jsi Borbety prodal? Odpolko s ním budu mluvit tak bych mohl vědět jestli už něco ví... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Ale tak nestraš ne... Ty už jsi Borbety prodal? Odpolko s ním budu mluvit tak bych mohl vědět jestli už něco ví... ;-) jojo uz je nemam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 je neděle chci vidět ty kola na autě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 je neděle chci vidět ty kola na autě :D Jo chlape, teprve odpolko jedeme obouvat a nevím jestli hnedka odpolko půjdu barvit brzdiče... Takže asi spíš až zítra... :-( Nebo holt v týdnu no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Njn co se dá dělat budem to muset vydržet :D sem na to zvědavej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Já taky... ale bohužel uvidím co mě čas dovolí... navíc jsem předevčírem nemohl ani chodit jak mě bylo mizerně a jakou jsem měl zimnici tak to necu moc pokoušet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tak a jsem nasranej... :D :D :P Dvě kola jsou koplý... Bych se na to vysral... Zase jedny co byly do poslední chvíle na autě a nic s nima nebylo... ;) Asi je začnu skladovat v posteli, protože v garáži se mě sami od sebe kroutěj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tak a jsem nasranej... :D :D :P Dvě kola jsou koplý... Bych se na to vysral... Zase jedny co byly do poslední chvíle na autě a nic s nima nebylo... ;) Asi je začnu skladovat v posteli, protože v garáži se mě sami od sebe kroutěj... no ty woe to je pech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 njn... nenadělám nic... Nejsou prachy tak holt auto zavřu do garáže, budu chodit pěšky, v klidu dělat to co mám připravený a na co nejsou peníze potřeba a šetřit na motor, nápravy a kola... Už mě to nebaví, porád samý problémy a potíže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tak to je na pikacu, ale jak rikam kazdy upravy maji porodni bolesti ja bych mohl vypravet.....to se ale jednou otoci, tak nezanevri na auticko a vytrvej :)drzim palce pane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Jj přesně jak říka Hoblík nevzdávat to :D protože o tom všem to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Jo to je... Ale taky je to bohužel o financích který zatím tak nějak střádám kde se dá a musím nejdřív vrátit bráchovi co dlužím a pak se uvidí co dál... Ale chlapi díky za podporu... Budu se snažit vytrvat... :lool: Jen prostě... No znáte to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 takze ty kola uz byly koply, kdyz si je kupoval? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 No museli... v tej garáži se určitě nepokroutily.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 :lool: to me odradilo od koupe jetych kol ;) ale tak to narovnani neni nejhorsi, ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 no já mám taky jedno koplý tak sem ho dal dozadu za spolujezdce a ani to nepoznám.. jedině je nechat vyválcovat no, i když to už jsme zas u těch peněz co? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Houmik : Vis jak ono nejde pausalizovat, ja mam taky kola po nekom, ale kdyz se s prodejcem domluvis a neni kokot, tak spolu zajdete do pneuservisu ten ti je na vyvazovacce roztoci a vidis neco, a pokud mas dalsi pochybnosti tak kdyz uz jste v tom pneuservisu tak si je nahodis na auto a projedes se. Tak sem to udelal ja a vsici byli spokojeni. Vydelal sem ja, pneuservis a prodejce taky bo ma jistotu ze nebudu za pul roku neco reklamovat.... Jediny problem muze nastat kdyz kupujes samostne disky jen od nekoho, ale ty na vyvazovacce roztocit jdou taky a kopance na tom jdou taky videt..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Hoblik: tak ja to nepausalizuju, jen z myho pohledu bylo urcite pohodlnejsi a "rychlejsi" koupit novy kola :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tak pohodlnejsi je koupit audi RS6 a jezdit a tankovat jen :)jen ty penize nejak nejsou.....tak sem to myslel ja :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 (upraveno) Kola se kupovala bez gum. Byla za super prachy takže s pískováním, komaxitem a rovnáním budu na ceně za kterou se běžně 17" jetý prodávaj. Možná o malonko víš,ale budu vědět že jsou opravdu v pohodě. Takže asi tak. Jinak koupit kola nový by bylo samozřejmě pohodlnější,ale cenově trochu jinde. Jen mě sere, že jsem ko*ot a nedal jsem je kámošovi roztočit před lakem. Ale to je moje blbost... Kola byla kupována od kluka kterého jsem v životě neviděl. Přebíral mě je od něho kamarád který ho zná a potvrdil mě že na nich do poslední chvíle jezdil. Samozřejmě pokud jezdil po městě tak je to něco jiného než když já jezdím většinou dálky a ne zrovna nejpomaleji... Jinak srovnání bude stát maximálně 1000,- za oba disky,ale snad se to povede levněji. Teď mě prostě jen štve že se nenechali roztočit před lakem a srovnat. Sice se neodřou jen tam možná zůstanou malé ďubky. Nejvíc mě štve, že už jsem je chtěl mít na autě a s**e se mě nějak všechno na všech frontách... edit: Houmik: Jinak nový kola neznamená bez problémů. Kámoš koupil nový kola a nemohli to jedno dovyvážit... Takže nový neznamená vždy bez problémů... Upraveno Duben 4, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Tak dneska by měli kola rovnat tak jsem zvědavej jestli se povede... Máme strach aby to jedno nebylo kopnutý na paprsku... No uvidíme... necháme se překvapit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 tak snad to dobře dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 tak co kolesa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Nevím... zítra mu musím zkusit zavolat. Prý toho mají teď hodňe... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 (upraveno) tak bejku, mas to u me doma s tema kolama to je pakarna, snad neznici ten lak, co ale to by nemeli Upraveno Duben 9, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.