Spooky1 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Ja uz si to prave nepamatuju ;) daval jsem asi 3000 Kc za vsechno, ne? A 700 Kc staly ty bocni polepy, ne? Asi to tak vychazi. jj... Tak jsi povídal když jsi přijel... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Se nečertím.... A pokud to tak vypadalo tak se omlouvám... Jsem dnesak malonko mimo... POtřebuji se vyspat... copak??? ;) hokej??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 copak??? ;) hokej??? ;) Prdlajz hokej: Teda ten jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut,ale už jsem ti psal, že jsem byl za klukama a balily jsme aparát a světla. No a na hoďku jsme si ráno už lehnout nešel pač bych nevstal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Prdlajz hokej: Teda ten jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut,ale už jsem ti psal, že jsem byl za klukama a balily jsme aparát a světla. No a na hoďku jsme si ráno už lehnout nešel pač bych nevstal... aha ..sem taky asi nějaká mimo že sem to nepochopila,pardon ;) tak to se divim že funguješ,mě by to položilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Krako: tak za 60 euro zapomen na to, ze je tam folie s povrchovou upravou, ktera se dava prave na tu strechu ;) za tyhle penize ti tam foukne folii, ktera se dava treba na sloupky u dveri ;) Jenom za material zaplatis nejakych 1500-1700 Kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krako Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 houmik : neviem daval som folie na octu a pýtal som sa na strechu povedal že cenu čo pýtaju aj s robotou je okolo 100€ ale on to robí za 60 € takže asi pojdem do toho uvidíme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Krako: 100 euro je tak normalni cena, to sedi ;) jako ja ty folie od sebe taky moc nepoznam, takze je mozny, ze tam za tech 60 euro dava ty obycejny folie, nevim... taky to v lepsim priprade delaji 2 lidi, aby si pomohli, cely to trvalo neco pres hodinu, co si pamatuju. Ale ze by to zvladnul typek udela skoro o polovinu levnejsi, to cumim ;) Protoze i tahle reklamka, kam s tim jezdim, mi prijde docela solidni a relativne "levna". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krako Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 ak budem mat octaviu doma tak dam nalepiť foliu a dam sem zopar foto a uvidíme ako to bude vyzerať a ako kvalitne to bude nalepené tiež som zvedaví ??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 dost drahe u nas chce za to 60 € a prudko o tom rozmýšlam len co na to moja manželka??? uvidíme nerozmyslal si dat aj listy do laku?? Romýšlel. Asi tak tři minuty... A z toho jsem dvě věděl že ne... ;) aha ..sem taky asi nějaká mimo že sem to nepochopila,pardon ;) tak to se divim že funguješ,mě by to položilo Nevadí... V pohodě... No taky mám malonko strach z cesty dom... ale dám to nějak... Jede semnou kámoš takna mě bude mluvit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak tady pár již avizovaných foteček. Stojej sice za prd, pač jsou jen mobilem (foťák nikdo neměl) ale mám z nich aj tak radost... Snad mě to příště klapne vrátit se tam s foťákem... PS: A jedna specielně pro Vitta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tome tak to je hustokára ;) doufám že tím zas brzy přijedeš do našeho kraje (dodávku si nech doma!!!) ajá to omrknu live a fotky náhodou skvělý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tome tak to je hustokára ;) doufám že tím zas brzy přijedeš do našeho kraje (dodávku si nech doma!!!) ajá to omrknu live a fotky náhodou skvělý NO hustokára to zdaleka není. Jsou tu dalkeo lepší a hezčí auta,ale snad ji brzy dotáhnu do konce mých plánů... A pak by mohla trochu vypadat. A přístě bych s ní měl dorazit a už by zase mohla vypadat trochu jinak. Ale uvidime co finance dovoli. Zatim to vypada dosti blede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak já mu to pochválím a jemu se to nelíbí..no dobráááá od ted ode mě neuslyšíš jediné kladné slovo na tvé auto,csssssssssssss ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak já mu to pochválím a jemu se to nelíbí..no dobráááá ;) od ted ode mě neuslyšíš jediné kladné slovo na tvé auto,csssssssssssss Jsem neřekl že se mě nelíbí když mě to pochválíš... Ale OK. Od teďka od tebe čekám jen kritiku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Jsem neřekl že se mě nelíbí když mě to pochválíš... Ale OK. Od teďka od tebe čekám jen kritiku... mě kritika moc nejde ale když seš to ty,budu se snažit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Ó děkuji. Budu si toho vážit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Tak jsem se vrátil z dovči a hnedka dneska vyzvedl nárazníček nově nalakovanej tak už ho jen nahodit na auto a Otloukánek bude celkem bez otlučenin... :( A snad se mě povede v týdnu vyzvednout dřevo a zase trochu hnu z muzikou. V pátek bych měl mít zbejvající reproně do systému a tak by se příští týden mohlo začít směrovat a laminovat... Tak snad bude chuť, čas, peníze a zdraví dovolí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Jinak aby jste neřekli tak fota z dovolený jsou tady: Picasa A kdo se zajímá o nějaký ty repráčky tak dneska mě brácha dovezl dřevo na bednu tak jen doříznout bočnice na přesnej rozměr (jsou v obdelníkách) a složit. Doskládat tu podlahu a pak kablíkovat a zapojovat. Zítra by mě měl kamarád dovézt dáreček z německa tak pak dodělat sloupky a už jen hodiny ladit a ladit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 no vidis, bejku :o to bude pojizdna diskoteka, nekdy udelame mejdlo :) asi te pak zneuziju na nejaky to zapojeni radia, pac jsem na ty draty levej, tak aby mi to nevycuclo baterku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 no vidis, bejku :o to bude pojizdna diskoteka, nekdy udelame mejdlo :) asi te pak zneuziju na nejaky to zapojeni radia, pac jsem na ty draty levej, tak aby mi to nevycuclo baterku :) No uvidíme co z toho bude a jak to dopadne. Jsem na to sám zvědavej. Porád z toho mám trochu strach. Ale snad se zadaří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 (upraveno) Jsou tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Láska na první pohled... Upraveno Červen 18, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 no konečne se ti to začíná rozjíždět co??? no už se těším až to budeš mít hotový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Tome:waůůů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Sterny: Neceš dojet? Potřeboval bych trochu nakopnout abych na tom mákl a doskládal to... Ale příští týden už musím máknout a něco podělat... cerrti. Jak říkal kámoš. Škoda že neuměj hrát košem ven. Jsou naprosto nádherný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Tome,co ta neděle,jak to vidíš??? taky dorazíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Dnes jsem měl možnost okouknout tuto oktávečku a ač krátká tak je to fešanda na pěkných kolečkách Přeji mnoho šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Díky pane... Ještě nějaký ty dodělávky a měl bych být spokojen. Kola jsou pro spoustu lidí nepřekousnutelná a na živo se diví jak jí sluší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 to máš pravdu máš ji pěknou závidim ti i ty tvý černy blikry škoda že je taky nemám ale není všem dnům konec třeba je jednou budu mít taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 to máš pravdu máš ji pěknou závidim ti i ty tvý černy blikry :( škoda že je taky nemám ale není všem dnům konec třeba je jednou budu mít taky :D Ty blinkry jsou ta najmenší podložka. Teď musím zamakat na bedně a pak uhnat kámoše aby mě dodělal to zpožďovací relé, kvůli spínání zesíků až po nastartování a ne okamžitě z radiem, ovládání větráků dle teploty a ještě bude muset utáhnout nějaký ty neonky téměř určitě... Nárazník je v laku už,ale na auto opravdu až po dovolenej, Jenže mě se do ničeho taaak nechce.... Jinak musím nějak urychleně vyřešit to ruplý okno, pač to leze dál a dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Jakou bednu budes delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.