Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Prdlajz hokej: Teda ten jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut,ale už jsem ti psal, že jsem byl za klukama a balily jsme aparát a světla. No a na hoďku jsme si ráno už lehnout nešel pač bych nevstal...

aha ..sem taky asi nějaká mimo že sem to nepochopila,pardon ;)

tak to se divim že funguješ,mě by to položilo ;)

Odkaz ke komentáři

Krako: tak za 60 euro zapomen na to, ze je tam folie s povrchovou upravou, ktera se dava prave na tu strechu ;) za tyhle penize ti tam foukne folii, ktera se dava treba na sloupky u dveri ;) Jenom za material zaplatis nejakych 1500-1700 Kc.

Odkaz ke komentáři

Krako: 100 euro je tak normalni cena, to sedi ;) jako ja ty folie od sebe taky moc nepoznam, takze je mozny, ze tam za tech 60 euro dava ty obycejny folie, nevim... taky to v lepsim priprade delaji 2 lidi, aby si pomohli, cely to trvalo neco pres hodinu, co si pamatuju. Ale ze by to zvladnul typek udela skoro o polovinu levnejsi, to cumim ;) Protoze i tahle reklamka, kam s tim jezdim, mi prijde docela solidni a relativne "levna".

Odkaz ke komentáři
dost drahe u nas chce za to 60 € a prudko o tom rozmýšlam len co na to moja manželka??? uvidíme :lol:

nerozmyslal si dat aj listy do laku??

Romýšlel. Asi tak tři minuty... A z toho jsem dvě věděl že ne... ;)

aha ..sem taky asi nějaká mimo že sem to nepochopila,pardon ;)

tak to se divim že funguješ,mě by to položilo :lol:

Nevadí... V pohodě... No taky mám malonko strach z cesty dom... ale dám to nějak... Jede semnou kámoš takna mě bude mluvit...

Odkaz ke komentáři
Tome tak to je hustokára :smich::smich: ;) doufám že tím zas brzy přijedeš do našeho kraje (dodávku si nech doma!!!) ajá to omrknu live :blink: a fotky náhodou skvělý

NO hustokára to zdaleka není. Jsou tu dalkeo lepší a hezčí auta,ale snad ji brzy dotáhnu do konce mých plánů... A pak by mohla trochu vypadat. A přístě bych s ní měl dorazit a už by zase mohla vypadat trochu jinak. Ale uvidime co finance dovoli. Zatim to vypada dosti blede...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsem se vrátil z dovči a hnedka dneska vyzvedl nárazníček nově nalakovanej tak už ho jen nahodit na auto a Otloukánek bude celkem bez otlučenin... :(

A snad se mě povede v týdnu vyzvednout dřevo a zase trochu hnu z muzikou. V pátek bych měl mít zbejvající reproně do systému a tak by se příští týden mohlo začít směrovat a laminovat...

Tak snad bude chuť, čas, peníze a zdraví dovolí... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jinak aby jste neřekli tak fota z dovolený jsou tady: Picasa

A kdo se zajímá o nějaký ty repráčky tak dneska mě brácha dovezl dřevo na bednu tak jen doříznout bočnice na přesnej rozměr (jsou v obdelníkách) a složit. Doskládat tu podlahu a pak kablíkovat a zapojovat. Zítra by mě měl kamarád dovézt dáreček z německa tak pak dodělat sloupky a už jen hodiny ladit a ladit...

Odkaz ke komentáři
no vidis, bejku :o to bude pojizdna diskoteka, nekdy udelame mejdlo :) asi te pak zneuziju na nejaky to zapojeni radia, pac jsem na ty draty levej, tak aby mi to nevycuclo baterku :)

No uvidíme co z toho bude a jak to dopadne. Jsem na to sám zvědavej. Porád z toho mám trochu strach. Ale snad se zadaří...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
to máš pravdu máš ji pěknou závidim ti i ty tvý černy blikry :( škoda že je taky nemám ale není všem dnům konec třeba je jednou budu mít taky :D

Ty blinkry jsou ta najmenší podložka. Teď musím zamakat na bedně a pak uhnat kámoše aby mě dodělal to zpožďovací relé, kvůli spínání zesíků až po nastartování a ne okamžitě z radiem, ovládání větráků dle teploty a ještě bude muset utáhnout nějaký ty neonky téměř určitě... :smich:

Nárazník je v laku už,ale na auto opravdu až po dovolenej,

Jenže mě se do ničeho taaak nechce....

Jinak musím nějak urychleně vyřešit to ruplý okno, pač to leze dál a dál... :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...