Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Prdlajz hokej: Teda ten jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut,ale už jsem ti psal, že jsem byl za klukama a balily jsme aparát a světla. No a na hoďku jsme si ráno už lehnout nešel pač bych nevstal...

aha ..sem taky asi nějaká mimo že sem to nepochopila,pardon ;)

tak to se divim že funguješ,mě by to položilo ;)

Odkaz ke komentáři

Krako: tak za 60 euro zapomen na to, ze je tam folie s povrchovou upravou, ktera se dava prave na tu strechu ;) za tyhle penize ti tam foukne folii, ktera se dava treba na sloupky u dveri ;) Jenom za material zaplatis nejakych 1500-1700 Kc.

Odkaz ke komentáři

Krako: 100 euro je tak normalni cena, to sedi ;) jako ja ty folie od sebe taky moc nepoznam, takze je mozny, ze tam za tech 60 euro dava ty obycejny folie, nevim... taky to v lepsim priprade delaji 2 lidi, aby si pomohli, cely to trvalo neco pres hodinu, co si pamatuju. Ale ze by to zvladnul typek udela skoro o polovinu levnejsi, to cumim ;) Protoze i tahle reklamka, kam s tim jezdim, mi prijde docela solidni a relativne "levna".

Odkaz ke komentáři
dost drahe u nas chce za to 60 € a prudko o tom rozmýšlam len co na to moja manželka??? uvidíme :lol:

nerozmyslal si dat aj listy do laku??

Romýšlel. Asi tak tři minuty... A z toho jsem dvě věděl že ne... ;)

aha ..sem taky asi nějaká mimo že sem to nepochopila,pardon ;)

tak to se divim že funguješ,mě by to položilo :lol:

Nevadí... V pohodě... No taky mám malonko strach z cesty dom... ale dám to nějak... Jede semnou kámoš takna mě bude mluvit...

Odkaz ke komentáři
Tome tak to je hustokára :smich::smich: ;) doufám že tím zas brzy přijedeš do našeho kraje (dodávku si nech doma!!!) ajá to omrknu live :blink: a fotky náhodou skvělý

NO hustokára to zdaleka není. Jsou tu dalkeo lepší a hezčí auta,ale snad ji brzy dotáhnu do konce mých plánů... A pak by mohla trochu vypadat. A přístě bych s ní měl dorazit a už by zase mohla vypadat trochu jinak. Ale uvidime co finance dovoli. Zatim to vypada dosti blede...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsem se vrátil z dovči a hnedka dneska vyzvedl nárazníček nově nalakovanej tak už ho jen nahodit na auto a Otloukánek bude celkem bez otlučenin... :(

A snad se mě povede v týdnu vyzvednout dřevo a zase trochu hnu z muzikou. V pátek bych měl mít zbejvající reproně do systému a tak by se příští týden mohlo začít směrovat a laminovat...

Tak snad bude chuť, čas, peníze a zdraví dovolí... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jinak aby jste neřekli tak fota z dovolený jsou tady: Picasa

A kdo se zajímá o nějaký ty repráčky tak dneska mě brácha dovezl dřevo na bednu tak jen doříznout bočnice na přesnej rozměr (jsou v obdelníkách) a složit. Doskládat tu podlahu a pak kablíkovat a zapojovat. Zítra by mě měl kamarád dovézt dáreček z německa tak pak dodělat sloupky a už jen hodiny ladit a ladit...

Odkaz ke komentáři
no vidis, bejku :o to bude pojizdna diskoteka, nekdy udelame mejdlo :) asi te pak zneuziju na nejaky to zapojeni radia, pac jsem na ty draty levej, tak aby mi to nevycuclo baterku :)

No uvidíme co z toho bude a jak to dopadne. Jsem na to sám zvědavej. Porád z toho mám trochu strach. Ale snad se zadaří...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
to máš pravdu máš ji pěknou závidim ti i ty tvý černy blikry :( škoda že je taky nemám ale není všem dnům konec třeba je jednou budu mít taky :D

Ty blinkry jsou ta najmenší podložka. Teď musím zamakat na bedně a pak uhnat kámoše aby mě dodělal to zpožďovací relé, kvůli spínání zesíků až po nastartování a ne okamžitě z radiem, ovládání větráků dle teploty a ještě bude muset utáhnout nějaký ty neonky téměř určitě... :smich:

Nárazník je v laku už,ale na auto opravdu až po dovolenej,

Jenže mě se do ničeho taaak nechce....

Jinak musím nějak urychleně vyřešit to ruplý okno, pač to leze dál a dál... :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...