Přejít na obsah

jak na lakovani trmenu

john007

Doporučené příspěvky

sundani trmenu:

pro - urcite se ti to bude lepe delat a udelas to kvalitneji

proti - musis je odpojit od vedeni brzdove kapaliny, to znamena ze pak musis odvzdusnit brzdy

Ja to lakoval pri vymene kotoucu a desek. Trmen sem mel sundany z tehlice ale neodpojoval sem ho od hadice, coz je podle me nejrozumnjsi kompromis. Mohl jsem ho tak nalakovat komple cely a nemusel odvzdusnovat. Nelibi se mi, kdyz to nekdo natre jen z te strany ktera je videt a zadek necha bez barvy, je to neprofesionalni, vypada to hnusne a svedci to o zrucnosti onoho cloveka.

Kdyz vyndas trmen z tehlice, muzes si ho hezky privazat dratem trebas k pruzine a nechat viset. Cely si ho natres a nechas oschnout. Ja barvil trmen, tehlici, plechovy zadni kryt kotouce. Vse bez nutnosti odpojeni brzdoveho vedeni a dostal sem se hezky vsude. Jen doporucuju pockat si na dobre pocasi a delat to venku. Zaschne to behem 15min a muzes slozit, nechat dosychat a chytnout se druhe strany. Kdyz sem ot delal v garazi kde necirkuluje vzduch tak to schlo pul dne

post-16634-0-74426400-1338493386_thumb.jpg

post-16634-0-98849700-1338493410_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pouze jedno foto před:

post-16634-0-51885200-1338503880_thumb.jpg

Rez jsem odstraňoval ručně drátěným kartáčem a pak vrtačkou s drátěným kotoučem když mě začaly bolet ruce.

Vrtačkou je to za chvilku ( zhruba minuta práce ), ručně o něco dýl ale jde to dobře dolů. Nic jiného sem nepoužíval, žádnou Arvu ani nic podobného, jen mechanicky kartáčem, ofoukat prach kompresorem a pak natřít 3 vrstvy Hammerite barvou. Drží jak čert.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...