Vladan Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Muzete mi negdo vysvetlit jak u TDI oktavky jede olej motorem? Vsehno co je v olejove vane tak to musi projet olejovim filtrem ze? Ted jsem menil olej, a zjistil jsem ze je uplne v hajzlu to pouzdro merici tice pro olej, zustalo my v ruce. A take se ulomil ten plastovej dil co je v motoru. A aby to nebylo malo, tak je ten malinki kruzek (cim je to pouzdro pripevnene na dolni casti) praskl na tri dili. No a podarilo se my vytahnou dva, ten treti plastovi dilecek uz ne a spadl do motoru. Jedna se o kousek plastu (dimenze kolem 8x3mm zhruba). Udela to neco s motorem? Prosim Vas je mi velka speha, potreboval bych odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzaa.16 Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Sundal bych vanu a vytahl to,je tam sito,pres to se to dal do motoru nedostane,ale pro jistotu. mozna by to aj vyteklo,kdyby jsi ten olej vypustil,pak bys ho tam dal zpatky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Taky mne to napadlo ale uz je pozde, pucil jsem tatovy auto a on sel s nim gdo vy gde. Gde je ta sitka presne? Mne se ta potvora dostala otvorem pro merici tyc, takze mnela by byt na dnu olejovej vany ze? Pri te teplote oleje doufam ze se roztopy nebo ze ji neco semele. Snad se ne dostane do mazani motoru pripadne turba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 no první na ráně je olejové čerpadlo a jelikož je oej nasáván z olejové vany kde máš sítko tak bys měl být v klidu i kdyby se to dostalo nějakou záhadou přes sítko tak ho rozemele olejové čerpadlo jestli je to opravdu jen kousek plastu tak bych byl v klidu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzaa.16 Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Urcite zustane ve vane,pres sito se k cerpadlu nedostane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Jestli ten plastovi kousek bude plavat ve vane, je to problem...Radeji by jsem sundal vanu , je to par sroubku a budes mit klid... Nebo jeste pred tim se pokus ohraty olej jenom vypustit, jestli tam ten ulomek plastu bude.... Hodne stesti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Diki Vam vsem moc. Auto od vcera ujelo 200km a ani nejmensi problem. Gdy by to byl kus nejakeho metalu tak jo, ucite ven, ale kvuli plastu (tak malinkimu) to vsehno rozmontovavat, a gdo vy jestly my potom ta vana ne bude kapat, jelikoz tady to lepidlo (tesneni cokoliv to je) na olejove vany neni zas tak kvalitni, a po nejakej dobe urcite bude kapat. Tak to radsi nehavam byt takhle. Vcera sem mluvil s kamosem ktery sparvoval skodovky v jednom servisu a rekl my ze vsehny olej co de do turba, hlavy valcu a podobne musi jet pres olejove cerpadlo, a ono ma sitku takze se tam nedostane. A pokud se dostane na tou spodni cast motoru tak ho ta rozmele pokud se drive ne roztopy. Takze asi to neham tak, nebo jeste uvidim co budu delat. Ted jsou jini veci na starosti. Jinak, zase dik moc vsem za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.