magnum67 Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Klid kamo,ja jsem to taky neloupal ale brousil i na stary octe a drzi to bez problemu dodnes,kazdy ma nejake metody... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 No každopádně chrom oloupu, ale mrdat se s tím nebudu, nechám si to nalakovat v lakovně, bude to profi a za cenu matroše co bych musel koupit, a navíc budu lakovat i mřížky nárazníku, a chrom se opravdu loupe, nevím jak bys to chtěl šmirglovat je to velká vrstva, možná flexou, růče bych se na to mohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 To je presne ono,tady kdyz chces neco po lakovne apod,nikdy nemaji cas,cekat za ty prachy 14 dni,na to nemam nervy a radeji si to udelam sam,jsou samozrejme dily ktere na profi lak musi ale vesmes si poradim sam,s tou maskou mas pravdu,delal jsem ji opravdu cely den,trvalo to ale zase lepsi nez cekat a nutno dodat ze mne to proste bavi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Ok fakt nervim..nedelal jsem to na masce mam cernou folii takze jsem to neloupal..jen pisu to co tady psali jini!!!Kazdy at si to udela jak chce!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Mě to sice taky baví, ale sory je to tak, mám lakoše (lakovnu) co lakuje pro 3 servisy škoda, navíc perfekně ovládá všechny škodovácké barvy a zrnitosti, a sory jako držák kapoty za 100,- držák blatasu za 50 blatník 1900,- lišty komplet 600,- v 99,5% kvalitě (zatím jsem neviděl lepší jen prvovýroba) a za tu masku 500,- a doba 2 dny, pokud nelakuju celý auto vždycky vyjde vstříc, mazec výsledek, dobrý ceny, krátká doba a 3km od baráku. Jsou jiné věci co si udělám sám, výměnu motoru, spojky, předělávku na face apod. V tom nikomu nevěřím, všichni to ojebávaj až na pár lidí. A tomu borcovi věřím, takže asi tak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Prave o tom to je,ja mam zase kamose mechanika,ktery se mi kdykoli stara o motor,podvozek atd,lakyrnika bych bral taky,ale bohuzel,to ti zavidim,mas to v pohode,ceny,doba.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 JJ jasný, každej to má jinak, taky jsem dřív si stříkal věci (drobné) sám, ale jak říkám, pak si spočítej, co stojí základ na plasty, plnič, šmirgle, barva bezbarváč, a pak to náhodou přejedeš ředidlem a je to dole :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Souhlas,redidlem ale auto fakt nelestim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 to ja to mam dobry :) Ja sem mechanik a vedle mam lakovnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Já to taky neloupal :)) vzal jsem to na pískovačce jen jemně a nastříkal a drží to taky dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Tak kdo pozna co je noveho? v predni casti? :) naky mmalinky videjko http://www.youtube.com/watch?v=LitmpDk6YB8&feature=colike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 jj projektory??Ty ttam mas jake to ET??Vzadu ti to hodne skrta prosim te a jak ve predu vytacis kola v poho vytocis naplno a neskrtaji??Diky.... videjko pekny...s hudbou by to bylo peckove!!Vic takovych a nebo v podzemce by to tez nebylo marne!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 projektorovy svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Peta ma pravduuuu :D Princes: Nikde to nesktrtne ani trochu, ani pri zataceni pri nicem :) jinak v laku jeste nic nemam :) lakovna ma plno takze snad pristi tyden :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 jj ted jsem si vsim..je to peknejsi...mas to xenony nebo sis tam dal nejake zarovky..nejde to tak moc poznat!Jak to svitilo jsem to nepoznal pres noteook sorry....tak to jsem rad...je t fakt pekny auto...jen tak dal!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 sou to normalni svetla jen maji cocku.. normalne na H7 vypada to o dost lepe bych rekl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 jj to urcite kup do toho nejake lepsi zarovky trea ty osramy..mam je v dalkovych a je to takove cistejsi belejsi svetlo..bude to pres tu cocku perfektni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 asi jo... taky sem premejslel.. mate nekdo v parkovackach ledky? nehazi to chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 a já myslel že je to sundaná podložka pod spz......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 mam tam ledky, asi dní, kupoval jsem ledky na celý auto včetně interiéru zde od superfattyho. v parkovačkách jsem to nahodil na odpory a je to ok, svítí to nádherně. teď mi přijde xenon vedle toho moc žlutej :lool: jen pak ještě více se zvýrazní ta oranžová žárovka pro směrovku, tu vyřešim Silver vision od Philipse a bude klid kuli zlodějum bych radši bral ty co máš ty než xeny co mam, ale když už je mam tak co :lool: jinak nádhera, hlavně kola, bral bych jiné než mam, ale když jsem je před rokem koupil nebudu je posílat teď dále přece, ale kdo ví co se časem změní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 (upraveno) krocan: Ta je taky vlastně :-) ['Manci' Jak podpory? Zejtra bych chtěl něco pokoupit Upraveno Srpen 14, 2012 uživatelem Jarysek120 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 když to tam dáš bez odporů, tak ti po nastartování motoru bude svítit chyba a nerozvítí se. bohužel u II octávii jsou všechna světle co jsou mimo interiér hlídaná, a musíš mít k tomu odpory pokud napíšeš superfatymu pošle ti vše co potřebuješ a jen to namontuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 A ty nevíš jakej odpor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 takový http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_detail&show=1&typ=DMA&src=picture/shop/zbozi/full/super-led-diody-033.jpg napojil jsme ho na kabely co vedou k žárovce a jedou mi už doma skoro 14 dní : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 tak sem dnes pokoupil par žarovek za 1300kc :D a sundal podlozky pod SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 velmi pekne fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 když to tam dáš bez odporů, tak ti po nastartování motoru bude svítit chyba a nerozvítí se. bohužel u II octávii jsou všechna světle co jsou mimo interiér hlídaná, a musíš mít k tomu odpory pokud napíšeš superfatymu pošle ti vše co potřebuješ a jen to namontuješ OII má hlídaný jen přední světla + Zadek a zadní spz jinak do interiéru + osvětlení zrcátek můžeš dat bez odporu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Tak sem koupil přední parkovacky rovnou s odporem a když je zapnu tak svítí asi 2 sekundy a pak vypnou... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Tak je tam špatný odpor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 :wallbash: 320kc zkusim jestli mi je vymeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.